IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kenta Kazuki. -Trainer-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kenta Kazuki

avatar

EXP : 2128
Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 12-01-13
Leeftijd : 19

Trainer ID
Leeftijd: 14
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Kenta Kazuki. -Trainer-   di jan 15, 2013 5:34 am

Naam: Kenta Kazuki.
Leeftijd: 14.
Geslacht: Jongen.
Woonplaats
Voorheen woonde hij voor kort in Littleroot Town maar is verhuisd naar New Bark Town toen hij nog klein was.
Uiterlijk:
Kenta heeft kort rood/bruinhaar, om zijn hoofd heeft hij een paarse kop telefoon die hij vrijwel nooit afdoet tenzij hij moet slapen etc. Zijn ogen hebben een donkergrijze kleur in donkere ruimtes maar in het licht zijn ze echter donkerblauw van kleur.
Karakter:
Kenta is een rustige jongen die overigens eerst nadenkt voordat hij iets onderneemt, hij duikt niet zomaar het gevaar in, tenzij het echt nodig is. Voor de dood van zijn beste vriendin was hij een vrolijke jongen dat in een klap veranderde toen zijn vriendin; Haru-chan overleed, sindsdien is hij rustig, stil en meed hij menselijk contact. Kenta geeft na zeven jaar nog steeds zichzelf de schuld van haar dood.
Familie:
Kenta woont samen met zijn vader Hiroshi(35) en moeder Hinata(30). Kenta heeft zelf geen broertjes of zusjes maar wel een pleegbroertje, Jiro (7) hij is het kleine broertje van Haruka, omdat zijn biologische ouders geen tijd meer voor hem hadden.
Theme Song:
No Love – Simple Plan.

Pokémon:

Sora de Plusle.
Species: Plusle.
Ability: Plus.

Sora is een vrolijke Plusle die in tegenstelling van haar trainer, juist van menselijk contact houd. Ze heeft een optimistische kijk op alles en is er voor Kenta wanneer hij dat nodig heeft. In de periode dat Sora met Kenta door Johto reisde, was ze erg onzeker. Kenta wist eerst niet waarom maar toen aan het licht kwam dat ze bang was om haar elektriciteit te ontladen, besloot de jongen haar Spark te leren.. omdat Spark een normale tackle was met wat elektriciteit, wist de Plusle zonder moeite de aanval onder controle te krijgen.. vanaf dat moment was de band die Sora met Kenta al had veel sterker dan voorheen.
Movesets: Spark, Quick Attack, Thunder wave.


Geschiedenis:
Kenta werd geboren in LittleRoot Town in de Hoenn regio, op een zonnige dag in de lente. Zijn ouders waren heel erg blij met het kleine jongetje en verhuisde vlak na zijn geboorte naar Johto- New Bark Town. daar groeide de kleine Kenta op, het kleine jongetje was een vrolijk kind en lachte veel om de gekke dingen die zijn vader deed met hem. Hij bouwde een sterke band met zijn ouders op, zoals ieder ander kind van zijn leeftijd. Het was daarom ook logisch toen hij vier was en voor het eerst naar de kleuter school ging, hij niet wilde blijven maar daar kwam verandering in toen hij naast een meisje werd neergezet die even oud was als hij.. ze droeg de naam Haruka. De twee kinderen raakten aan de praat wat ervoor zorgde dat ze vanaf dat moment dikke vrienden werden, door hun vriendschap raakten hun ouders ook bevriend met elkaar. Alleen Kenta had moeite met het uitspreken van haar naam waardoor hij haar Haru-Chan begon te noemen, voortaan was dat haar bijnaam.

Toen Kenta vlak voor de vijfde verjaardag van Haruka samen met haar erop uit ging naar Route 29, kwamen ze een eenzame jonge Plusle tegen. De Twee kinderen wisten dat deze Pokémon alleen in Hoenn voor kwam omdat de vader van Kenta het hen had vertelt, dus ze vroegen zich af hoe het hier terecht was gekomen. Alleen de Plusle was echter niet bang voor de twee kinderen, integendeel zelfs en liep hun achterna toen ze naar huis gingen.. Kenta kon het daarom niet verdragen om haar achter te laten en besloot na kort overleg met Haru-chan haar mee te nemen. Uiteindelijk na een verhitte discussie met zijn moeder mocht de Plusle blijven mits Kenta goed voor haar zorgde. Uiteindelijk na twee dagen brak Haruka’s vijfde verjaardag aan, Kenta vroeg aan Haruka of ze rond de avond naar zijn huis wilde komen, in eerste instantie moest ze denken dat hij haar vergeten was, in samen werking met zijn vader. In de tussentijd dat zij thuis haar cadeaus uit pakte kocht Kenta een vriendschapsketting maar niet zomaar eentje.. het waren er twee, een zilveren ketting met als hangertje een klein kruisje waar hun namen in stonden gegraveerd. Eenmaal thuis aangekomen was Haruka daar al en gaf hij haar het doosje met de ketting, die ze opgetogen uitpakte.. Kenta was erg blij dat toen ze het uitpakte en meteen omdeed, daarna besloten de twee kinderen en de Plusle om naar buiten te gaan. Ze gingen zoals gewoonlijk naar Route 29 om met de Plusle te spelen maar dit keer kwam er niks van en lagen beide kinderen op het gras naar de sterren te staren.. totdat Kenta overeind kwam; “Uiteindelijk ging Kenta staan, balde zijn hand tot een vuist en grijnsde breed naar het meisje die hem vragend aanstaarde. ”Haru-chan! Laten we elkaar beloven om een sterk Pokémon team op te bouwen als we oud genoeg zijn en dat we daarna een Pokémon gevecht houden tegen elkaar!” Haruka grijnsde breed en sprong ook overeind, “Dat doen we!” terwijl de twee kinderen hun handen tegen elkaar aan sloegen. Zo gezegd zo gedaan. Na die belofte begonnen beide kinderen zich te verdiepen in de verschillende soorten Pokémon, Kenta begon zich te verdiepen in Plusle’s.. dat was vanaf dag een al de favoriete Pokémon Kenta.

Twee jaar vlogen voorbij en op een zonnige zomerdag liepen Kenta en Haruka van school naar huis toe. Omdat de twee kinderen zo diep in gesprek waren met elkaar, hadden ze niet door dat er een auto op hen afreed. Haruka die de auto op het laatste moment aan zag komen duwde Kenta aan de kant die door de val op zijn arm terecht was gekomen, keek toe hoe Haruka een stukje werd mee geslingerd en op straat belandde als een lappen pop. Zonder na te denken rende de kleine jongen op zijn vriendin af en plofte naast haar neer, het meisje keek hem wanhopig aan.. Kenta begon in paniek om hulp te roepen, hij wilde haar niet verliezen maar wist ook niet wat hij zo snel moest doen. Een omstander belde de ambulance die binnen tien minuten arriveerde, de jongen weigerde echter van haar zijde te gaan toen de ambulance broeders haar meenamen, dus besloten de mannen hem mee te nemen. In het kleine Hospitaal in Violet City werd er tegen hem gezegd dat Haruka er weer boven op kwam als ze haar zouden opereren en werd ze meegenomen naar de operatie kamer. Toen werd Kenta zelf meegenomen naar een behandelkamer voor zijn gewonde arm, die gehuld werd in wit verband. Zodra hij uit de kamer kwam werd hij opgevangen door de moeder van Haruka die hem ervan verzekerde dat het niet zijn schuld was.. haar vader was weggeroepen vlak nadat hij gearriveerd was. Het leek wel uren te duren voordat ze iets te horen kregen.. na ongeveer een uur of twee te hebben gewacht kwam dezelfde dokter met Haruka’s vader naar hen toegelopen, die hen het verschrikkelijke nieuws vertelde.. Haruka had de operatie niet overleefd. Kenta kon het niet geloven en dat wilde hij ook niet, hij rende huilend het hospitaal uit. Kenta was toen pas zeven jaar.

Vanaf dat moment ging het bergafwaarts met Kenta. De o zo vrolijke Kenta was nu niet meer, hij hield zich stil en weigerde enige vorm van menselijk contact. Ook toen het kleine broertje van Haruka bij hen in kwam wonen omdat zijn ouders niet meer voor hem konden zorgen, deed hij niks. Hij uitte zijn verdriet door elke dag met Sora naar hun speelplek te gaan of op zijn kamer emotieloos naar het plafond te staren. Huilen kon hij niet meer.. in zijn ogen was dat een teken van zwakte, het enige dat hem overeind bleef houden was zijn belofte met Haruka en zijn droom om Pokémon meester te worden. Hierdoor verwerkte hij half het verdriet die hij voelde voor Haruka met de hulp van zijn Plusle. Het kwam dus ook niet als een verrassing toen hij op zijn twaalfde aan zijn ouders en pleegbroertje vertelde dat hij graag met Sora op Pokémon reis wou, zijn vader was daarom super trots op hem dat hij door bleef zetten, ongeacht hoe moeilijk het zou zijn voor hem.. Kenta wou dit doen, niet alleen voor zichzelf maar ook als eerbetoon aan de belofte die hij maakte met Haruka op haar verjaardag. Een jaar later toen hij dertien was, besloot hij op Pokémon reis te gaan door Johto samen met Sora, van zijn vader kreeg hij een Cyndaquil die met hem mee ging op zijn reis en de naam Rin kreeg. De eerste paardagen van zijn reis ging prima, Kenta, Rin en Sora hadden een vaste trainingsschema maar hadden ook veel lol met zijn drie. Alleen op momenten dat Kenta alleen was, in het geval als Sora sliep of Rin in zijn Pokéball zat, dan viel hij terug in zijn oude sleur.. daardoor lukte het hem niet altijd even goed om bij het trainen te blijven maar doordat hij door bleef zetten behaalde hij met zijn vrienden de eerste badge van Falkner. Stap een was nu voltooid maar steeds als hij op of omkeek, achtervolgde het gevoel van dat de herinnering aan Haruka verloren ging.. hij probeerde dat gevoel uit te bannen meer voor zichzelf omdat hij niet opnieuw in een depressie wou belanden. Kenta verloor door dit gevoel, zijn tweede Gymgevecht tegen Bugsy.. het lag niet aan zijn partners maar aan hemzelf.

Deze nederlaag weerhield hem er niet van om te stoppen. De jongen en zijn Pokémon trainden harder dan ooit maar dat was het probleem niet. Ondanks dat zijn Pokémon sterk genoeg waren voor de gym was hij mentaal zwakker dan verwacht. Johto had een veels te grote impact op hem gehad, vooral doordat ongeluk leek het hem niet te lukken om te accepteren dat Haruka er niet meer was.. oftewel Johto deed hem veels te veel aan Haru-chan denken. Het was vrij simpel; Kenta moest weg uit Johto. Maar niet voordat hij die tweede Gymbadge had, dus daagde hij opnieuw Bugsy uit voor een gymgevecht.. Kenta was vastbesloten om te winnen net als Sora, het werkte enigszins om te denken dat Haru-chan aan zijn zijde stond maar hij moest ook realistisch blijven, ze was er niet meer en dat was pijnlijk voor hem. Zijn Plusle wist na een lang uitputtend gevecht te winnen van de Scyther die Bugsy gebruikte tegen hem en hiermee had hij opnieuw zijn doel bereikt. Kenta stopte na dit Gymgevecht met het verzamelen van Badges in Johto en reisde door, in de hoop dat hij een manier zou vinden om die vreselijke herinnering uit zijn gedachte te halen, alleen die kwam niet. Maar wel een manier om Johto te verlaten, voor eventjes.
Op een dag toen hij Ecruteak City bereikte, kreeg hij een pamflet in zijn handen gedrukt door Sora. De jongen las het een aantal keer door en besloot zijn ouders te bellen om te vragen of ze hierheen wilde komen en dat deden ze. Kenta legde hen het verhaal uit zonder te vertellen waar hij heen ging. Het koste hem de nodige moeite om Jiro rustig te houden want de kleine jongen zag zijn grote ‘broer’ niet graag vertrekken en omdat Kenta toch alleen Sora mee zou nemen, besloot hij Rin bij hem achter te laten mits hij goed voor de kleine Cyndaquil zou zorgen. Eenmaal op de haven in Olivine City aangekomen vertelde hij hen waar hij echt naartoe ging; Kikomo Island. Zijn ouders waren trots dat hij deze keuze maakte en zijn moeder gaf hem een foto van Haruka, hemzelf en Sora in een versiert lijstje als vervroegd verjaardagscadeautje. Kenta wist precies waarvoor hij dit deed, Haruka mocht dan niet meer leven maar hij leefde nog wel en hij kon hun belofte nog nakomen.. Opnieuw nam hij afscheid van zijn ouders en pleegbroertje terwijl hij de boot opstapte die naar Kikomo Island ging. Het was zo als het was, een nieuw begin en een avontuur op zich met zijn trouwe partner op zijn schouder.. Sora was de enige die hij nodig had en met die instelling ging hij op weg.


Extra info:
Kenta heeft vrijwel altijd zijn koptelefoon op, het geeft hem rust wanneer hij naar muziek luistert. Zijn favoriete band is dan ook Simple Plan omdat hij in veel liedjes zichzelf kan plaatsen. Kenta is een enorme doorzetter en weet zichzelf snel te herpakken als hij het moeilijk heeft, hij is niet snel van zijn stuk brengen en het interesseert hem weinig wat anderen mensen over hem denken. Hij is zichzelf en daar is hij trots op.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Kenta Kazuki. -Trainer-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-