IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [TRAINER] Laylah Anderson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2113
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: [TRAINER] Laylah Anderson   za feb 02, 2013 6:39 am

G E N E R A L
» Name « Laylah Anderson
» Nickname[s] « Lay, ..
» Age « 17 Years
» Hometown « Mauville City [Hoenn]
» Gender « Female
» Sort « Trainer
P O K É M O N
» Current Team « Candy // Aron // Lvl 5 // Female
Slot // x
Slot // x
Slot // x
Slot // x
Slot // x
» Other Pokémon « x
L O O K S
» Size « Rond de 1 meter 70/75 [1.70/75]
» Hair Color « Roze
» Hair Length « Tot aan haar middel
» Eye Color « Roodbruin
» Clothes Preference « Korte rokjes, rood, ..
» Extra « x
C H A R A C T E R
» Impatient « Laylah is vanaf kinds al erg ongeduldig geweest. Wachten paste niet echt bij haar en daarom moest alles ook zo snel mogelijk gaan. Heel soms barstte ze vroeger uit in een woedeaanval, maar die heeft ze gelukkig nu onder controle. Door dat ongeduldige gedrag handelt ze nu ook erg snel, meestal zonder erbij na te denken. Iets wat haar vaak in problemen brengt.
» Careless « Deels door haar ongeduldigheid denkt ze niet na bij haar acties. Soms is ze dan ook wat té vrij en zorgt ze niet echt voor haar veiligheid. Een gevaarlijke brug oversteken is dus niet erg voor haar. Gelukkig is er dan Candy, die een precieze tegenpool van haar is, die haar tegenhoudt. Wie weet hoe ze was geëindigd zonder de zorgzame Aron..
» Loving « Laylah bouwt snel banden op met mensen én pokémon. Vooral omdat ze een groot vertrouwen heeft. Daarom is het zeer moeilijk voor haar om dingen los te laten en vermijdt ze deze situaties ook liever. Vergevinggezind is ze dus totaal niet, want als je eenmaal een band met haar kapot maakt, zal ze je nooit meer vriendelijk aan kijken.
H I S T O R Y
Laylah begon haar leven als een vrolijk klein meisje dat niet te stoppen was. Ze leerde graag over dingen die te maken hadden met pokémon en wandelde graag door het bos wat haar woonplaats omgaf. Door kon ze urenlang blijven kijken naar de pokémon, maar nooit durfde ze dichterbij te komen. Ze vond ze een beetje eng, sommige waren klein, maar ze had vaak gehoord over de grote woeste pokémon die verderop leefden. Maar op een dag bezocht ze familie in de naburige stad Verdanturf, en werd ze door nieuwsgierigheid in de Rusturf tunnel gedreven. Daar botste ze op een Geodude en deze reageerde niet al te vrolijk. Bijna werd ze geraakt door een Tackle, maar toen verscheen de Aron. Deze was haar gevolgd vanaf haar ingang en het leek alsof ze wist dat de kleine Laylah in de problemen zou raken. De Aron verdedigde haar en joeg de Geodude weg. Sindsdien De Aron stond erop om aan haar zijde te blijven, als vriend en deels als bodyguard. Maar Laylah is over haar angst heen gekomen, want de Aron liet haar een soort van zien dat niet alle pokémon zo vervelend hoefden te zijn.
F A C T S
» Likes « Summer, Spring, quick handling, friendship
» Dislikes « Winter, Autumn, waiting, quarrels
» Favorite Type[s] « Dragon, Ground, ..
» Disliked Type[s] « Ice, Fighting, ..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[TRAINER] Laylah Anderson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-