IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Jiro Kazuki -MISC-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jiro Kazuki

avatar

EXP : 2043
Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 16-05-13
Leeftijd : 19

Trainer ID
Leeftijd: 8
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Jiro Kazuki -MISC-   zo mei 19, 2013 5:32 am

Naam:
Jiro Kazuki, officieel is zijn achternaam Chiba maar dat veranderde toen hij in kwam wonen bij de Kazuki’s.
Leeftijd:
8
Geslacht:
jongen
Geboorteplaats:
New Bark Town, maar sinds kort hebben de ouders van Kenta besloten om naar Kikomo Island te verhuizen.

Familie:
Jiro woont al vanaf kleins af aan bij Kenta in huis nadat het ongeluk van zijn oudere zus, Haruka, veel tijd in beslag nam van zijn biologische ouders. Jiro ziet zijn pleegouders dus als zijn echte ouders; Hinata(30) en Hiroshi(35). Ook heeft hij een oudere broer Kenta(14) waar hij tegen opkijkt.. hij weet echter niks van Haruka, zijn oudere zus af omdat Kenta niet wilde dat hij dezelfde pijn mee zou maken. Ze hebben ook nog een Cyndaquil(Rin) bij hen thuis wonen die eerst van Kenta was.
Uiterlijk:
Jiro heeft kort stekelig haar dat altijd door de war zit en moeilijk door te kammen is. Zijn haarkleur zit net tussen rood en licht rood in maar zodra Jiro in de zon staat, dan heeft zijn haar een lichte zalm roze kleur. Verder draagt Jiro een witte sjaal die hij van Kenta heeft gehad als een soort geluk brengertje, sindsdien heeft hij hem nooit meer afgedaan alleen tijdens het slapen of andere dingen.

Persoonlijkheid:
Jiro is een jongen die altijd erg vrolijk en energiek is. Hij is niet te beroerd om zijn moeder te helpen maar kan soms ook erg koppig zijn wat het voor zijn moeder nogal moeilijk maakt omdat hij dan niet wilt luisteren. Je zult hem daarom ook nooit zonder een brede grijns zien, iets dat hij volgens Kenta, heeft overgenomen van zijn oudere zus, vroeger. Jiro heeft een enorm speels karakter wat hij en zijn Pichu gemeen hebben, is dat ze graag op kleine avontuurtjes gaan waardoor de twee soms nogal gehavend thuis komen. Ondanks dat Jiro als een idioot over komt is hij een persoon die te vertrouwen is, ongeacht zijn leeftijd. Hij weet precies wanneer hij zijn mond moet houden en wanneer niet Jiro zal je op zulke moment steunen en je helpen om op te vrolijken. Ook heeft Jiro zo zijn verdrietige momenten ook al is hij nog zo vrolijk, vooral als hij terugdenkt aan het vertrek van zijn oudere broer dan kan hij soms nog weleens emotioneel worden en plots in huilen uitbarsten. Door zijn gedrag word hij continu in de gaten gehouden door de Cyndaquil van zijn broer Kenta.
Trainer/Coördinator/Breeder/Misc:
Misc.
Pokémon:
Jiro’s Pokémon:
Kota de Pichu.
Kota is een erg jonge Pichu die net een paar weken uit het ei is, Kota gaat graag met Jiro op pad ondanks zijn jonge leeftijd. De Pichu heeft een net zo vrolijk en energiek karakter als zijn trainer en is niet te stoppen als ze eenmaal in hun spelletjes bezig zijn. Ondanks dat Kota een kleine Pokémon is, is hij niet bang om Jiro te beschermen tegen wilde Pokémon.
~~

Geschiedenis:
Jiro is opgegroeid in New Bark Town bij zijn pleegouders en broer; Kenta Kazuki. Hij was als baby zijnde al een vrolijk kind die geen zorgen aan zijn hoofd had maar wat Jiro echter niet wist, was dat Hiroshi en Hinata niet zijn echte ouders waren, waar zijn echte ouders hem hadden achtergelaten. Zijn oudere broer Kenta, destijds zeven jaar, had in de eerste paar weken veel moeite met het accepteren van de kleine jongen.. het was niet zo dat Kenta de jongen niet mocht maar hij had er moeite mee dat Jiro het kleine broertje van zijn beste vriendin was. Kenta’s ouders begrepen dit niet en probeerde Kenta daarom zo vaak mogelijk in contact te laten komen met Jiro maar de zevenjarige Kenta weigerde nadrukkelijk. Uiteindelijk gaven zijn ouders het na een lange tijd op omdat Kenta toch een hoge muur om zich heen had gebouwd en niet naar zijn moeder en vader wilde luisteren naar wat ze ook zeiden totdat ze Jiro op een dag per ongeluk waren vergeten mee te nemen om boodschappen te doen.. Kenta wilde opdat moment naar beneden gaan samen met zijn Plusle om wat drinken te pakken totdat hij besefte dat hij een huilend kind hoorde vanuit de kamer naast die van zijn ouders. De jongen liep er langzaam naartoe voordat hij de deur open deed, besefte hij dat het zijn broertje was die zijn ouders waren vergeten mee te nemen met boodschappen doen. Zodra Jiro Kenta hoorde binnen komen hield hij meteen op met huilen en keek hij de jongen met zijn grote zwarte kijkers aan en begon daarna luid te kraaien terwijl hij met zijn korte armpjes naar zijn oudere broer reek. Vanaf dat moment accepteerde Kenta, Jiro als zijn kleine broertje.. niet alleen omdat Kenta veel om de jongen begon te geven, daarbij zou Haruka het ook niet op prijs stellen als hij haar broertje zo zou behandelen. Hij beloofde daarom om Jiro vanaf die dag te beschermen.

De kleine Jiro groeide snel op en voordat hij het wist ging hij naar de kleuterschool, dezelfde school waar zijn pleegbroer en oudere zus ooit op hadden gezeten. Voor Jiro was het niet zo heel moeilijk om vrienden te maken en had het ontzettend naar zijn zin op school. Totdat hij opeen gegeven moment in aanraking kwam met wat oudere kinderen die hem begonnen te pesten vanwege zijn zalmroze kleurige haar.. in eerste instantie dacht Jiro dat het onschuldig was maar algauw kwam daar verandering in toen ze ook nog eens zijn spullen begonnen te verstoppen en hem zelfs buiten begonnen te sluiten, voelde hij zich nogal eenzaam omdat zijn vrienden hem verlieten, op twee na. Jiro werd van een vrolijk kind een jongetje dat vaak huilde om niks en zocht vaak troost bij zijn broer die er niks van begreep omdat ook hij zo zijn eigen problemen had.. het werd Kenta niet duidelijk waarom Jiro zo vaak huilde en besloot om op een dag zijn broertje te halen van school die tot zijn grote verbijstering werd vernederd door oudere jongens, amper zeven jaar. Ondanks dat Kenta geen vechtersbaas was maakte dit hem heel erg kwaad.. Jiro was een lief kind die geen vlieg kwaad deed en daarbij had hij hem beloofd om hem te beschermen net als Haruka die het ook voor hem zou hebben opgenomen. Nog voordat Kenta het speelplein op liep, kregen de pestkoppen hem in de gaten en bleven verstijft van angst staan waarbij hij hen dreigend aankeek. Jiro keek vol ongeloof toe hoe de oudste van het stel op zijn nummer werd gezet door Kenta en vervolgens zwijgend het speelplein afliep met zijn vrienden, besloot Kenta Jiro iets te geven dat zijn zelfvertrouwen terug gaf en kocht hem een witte sjaal met witte vakjes. Met de belofte dat wat er ook zou gebeuren dat Jiro erop kon vertrouwen dat Kenta er altijd zou zijn als hij hem nodig had.. Jiro was toen net vijf en Kenta elf.

Vanaf dat moment toen hij zijn sjaal omdeed ging alles weer goed op school met Jiro en durfde hij het zelfs tegen die pestkoppen op te nemen maar dat deed hij niet. Op een dag toen Jiro(6) uit school naar huis kwam zag hij dat Kenta met zijn ouders aan het praten was, ergens leek zijn vader trots maar Jiro snapte er niks van totdat Kenta naar hem toe kwam en het hem uitlegde dat hij op Pokémon reis wilde samen met zijn Plusle; Sora. De kleine jongen besefte alleen niet op dat moment dat zijn oudere broer voor een lange tijd wegging en hij hem waarschijnlijk voor een tijdje niet zou zien, Kenta probeerde het nog tevergeefs uit te leggen maar het had niet zoveel nut.. want Jiro bleef stug volhouden dat het niet zo was. Totdat Kenta op zijn dertiende echt wegging, Jiro vond het niet leuk en huilde, zijn broer besloot apart afscheid te nemen van Jiro en verzekerde hem ervan dat hij snel terug zou komen naar huis. Jiro geloofde dat maar gewoon en gaf zijn broer een stevige afscheidsknuffel voordat hij echt zou vertrekken maar zijn moeder had allang door dat haar oudere zoon een leugentje om best wil had verzonnen voor zijn kleine broertje en besloot om met de zeven jarige Jiro naar een Pokémon dagverblijf te gaan om daar een jonge Pokémon uit te zoeken, alleen toen ze daar aan kwamen kon Jiro niet de Pokémon vinden die hij heel graag wou, een Plusle net als zijn broer. De oude man legde uit dat hij geen Pokémon uit Hoenn fokte alleen uit Johto en Kanto.. teleurgesteld wilde Jiro weggaan met zijn moeder totdat de oude man met een lichtgeel ei aan kwam lopen en vertelde de jongen dat het een ei van een elektrische Pokémon was net als een Plusle die hij graag wilde hebben. Jiro nam het ei enhtousiast aan en beloofde de man dat hij goed voor de Pokémon in het ei zou zorgen en vertrokken de jongen en zijn moeder naar huis.

Thuis eenmaal aangekomen begon de jongen het ei te verzorgen en wachtte elke dag gespannen af totdat de Pokémon uit het ei zou komen maar het duurde langer dan verwacht. Toen Jiro dus bezig was met het ei besloten zijn ouders contact op te nemen met de ouders van Haruka om met de kleine jongen zijn echte ouders te ontmoeten, ze waren het meer dan zat om de waarheid voor hem te verbergen. Hierdoor ontstonden er wat meningsverschillen tussen Hiroshi en Hinata waar Jiro de dupe van werd, zijn vader was het er niet mee eens dat Hinata contact op wou nemen en werd kwaad.. Jiro begon vanaf dat moment weer problemen op school t e vertonen niet zozeer de negatieve problemen want hij haalde goede cijfers maar hij werd meer luidruchtig, overdreven vrolijk en bovenal koppig als hij iets niet wilde doen. Deze gedragsproblemen werden veel erger als hij thuis was, hij ging veel vaker alleen op pad en kwam pas na negenen thuis. Totdat uiteindelijk zijn ei uitkwam die hij dagenlang had verzorgd, er kwam een jonge mannelijke Pichu uit die hij vrijwel meteen tot Kota omdoopte. De twee hadden de grootste lol samen al vanaf dag een en hierdoor veranderde het gedrag van Jiro lichtelijk. Natuurlijk had hij zo zijn streken maar dat kwam omdat hij zijn oudere broer enorm mistte totdat Kenta hen plots belde om naar Ecruteak City te komen. De hele familie Kazuki inclusief Kota gingen die dag op weg naar hun oudere zoon die op hen aan het wachten was bij het Pokémon Center. Daar legde Kenta uit dat hij tijd voor zichzelf nodig en wou vertrekken uit Johto met alleen Sora de Plusle.. Jiro begreep hier echter niks van maar Kenta besloot om zijn Cyndaquil Rin achter zodat zijn broertje iets van hem bij hem zou hebben.

Nadat Kenta vertrokken was naar Kikomo Island, paar maanden geleden. besloten zijn ouders om er ook naar toe te gaan, eerder daar wonen. Dus verhuisden ze naar het eiland na de achtste verjaardag van Jiro. Het was Jiro beter dan kon hij ongestoord gaan en staan waar hij wou en Jiro zelf hoopte natuurlijk dat hij Kenta tegen het lijf zou lopen.

_________________

I'am All Fired Up!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Jiro Kazuki -MISC-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-