IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Jaden Evans [Trainer]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jaden Evans

avatar

EXP : 2041
Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 16-05-13

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Jaden Evans [Trainer]   za mei 18, 2013 2:06 am


[image]

JADEN EVANS

GENERAL
Name: Jaden Evans (Jay)                     Date of birth: 15th October
Gender: Male                                         Birthplace: Sinnoh
Age: 17 Years                                      Trainer type: Trainer

APPEARANCE
Height: 1.78 m
Hair: Slightly long but neat black hair
Eye color: Transparent grey

PERSONALITY
Jaden (die liever Jay wordt genoemd) is niet zo heel erg goed met woorden, en komt soms een beetje verbitterd en direct over bij andere mensen. Dit komt hoofdzakelijk doordat hij nooit veel vrienden heeft gehad. Zijn ouders hielden hem veel binnen en dit had eigenlijk maar één reden: Jaden is blind. De overbezorgdheid van zijn ouders lijkt alleen maar een averechts effect op de jongen te hebben en Jaden gaat vaak tegen zijn ouders in omdat hij ervan overtuigd dat hij meer kan dan ze denken. Deze overmoedigheid heeft hem al eens bijna zijn leven gekost, maar toch blijft Jay vastberaden om zichzelf te bewijzen. Hij heeft er een hekel aan als anderen hem beoordelen om zijn blindheid. Diep van binnen is hij eigenlijk een zeer vriendelijk en kalm persoon, die niks liever wilt dan gewoon als gelijke behandeld te worden.

HISTORY
Jaden Evans komt uit Sinnoh en was de enige zoon van een zeer bekende en rijke familie. Doordat hij blind is geboren hielden zijn ouders hem altijd veel binnen, en Jay was zeer jaloers op zijn klasgenoten die allemaal op hun 10e hun eerste Pokémon mochten uitkiezen. Net zoals bijna alle andere jongens van zijn leeftijd droomde hij ervan om een groots Pokémon trainer te worden, maar zijn ouders wilde hier niks van horen. Hij wist dat, hoewel ze dit ontkende, ze zeer teleurgesteld waren dat hun enige zoon 'vervloekt' was met deze handicap. Jaden werd zeer opstandig, wat ertoe leidde dat hij alleen nog maar meer beperkingen kreeg opgelegd. Op een dag liep dit zo uit de hand dat hij woedend van huist wegliep. Hij had geen idee waar hij heen ging en raakte uiteindelijk verdwaald in Mt. Cornet. Hier in dit ruige, rotsachtige gebied ontmoette hij zijn Lucario. De Pokémon was een zwerveling en vond de jongen volledig uitgeput in zijn territorium. De ontmoeting liep eerst wat onstuimig, maar uiteindelijk wonnen ze elkaars vertrouwen en liet de Lucario hem zelfs wat technieken zien hoe hij om kon gaan met zijn handicap. Dit was het begin van een levenslange vriendschap.

Jaden besloot niet meer terug naar huis te gaan en naar Kikomo Island te vertrekken. Hij wist dat - hoe erg hij dit ook vond - zijn ouders hem nooit het leven konden bieden dat hij verlangde, dus liet hij hen in de waan dat ze hun zoon hadden verloren. Hij nam zich voor dat hij ooit zou terugkeren en hun dan kon laten zien wat hij bereikt had. Dan zouden ze eindelijk trots op hem kunnen zijn.
En hoewel Luca (de bijnaam die Jaden de Lucario gaf) het eerst niet met zijn besluit eens was, besloot hij dat hij zijn vriend moeilijk aan zijn lot kon overlaten. Hij bood vrijwillig voor dat Jaden hem zou vangen als zijn eigen Pokémon. Sindsdien zijn de twee samen op pad om hun doel te verwezenlijken.

POKEMON

Lucario ♂
lv. 15
Name: Luca
Type:
Nature: Serious
Ability: Inner Focus
Luca kan de mensentaal spreken via telepathie en doordat hij aura's kan lezen is hij in staat Jay de wereld te laten 'zien' zoals hij die ziet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Jaden Evans [Trainer]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Soul 'Eater' Evans

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-