IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I've been in this storm.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mia Syres

avatar

EXP : 2094
Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 16-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: I've been in this storm.   wo feb 06, 2013 8:08 am


[image]
This is the story of a girl
Mia Syres

WORDS 482 TAGS None NOTES None

Vanuit de glazige ramen van het pokécenter, staarde een meisje met een niet al te vrolijke uitdrukking naar buiten. Ze had haar armen als steunpilaren voor haar hoofd gevouwen en op haar schoot lag een kleine pup te spelen met de lange lokken van haar haar. Naast haar zat een Riolu die eveneens niet al te blij gestemd leek met het uitzicht dat zich buiten afspeelde.
Het sneeuwde. En niet zo'n beetje ook. Vlokken vielen zo snel naar beneden dat als je buiten zou zijn ze pijnlijk tegen je wangen zouden snijden. Dat was ook de reden dat het pokécenter verbood om ook maar één trainer naar buiten te laten. Het stormde zo erg dat je niet eens verder kon kijken dan enkele meters. Alles zat gevangen in de greep van de winter. Mia zuchtte. Ze haatte de winter. Nee, ze haatte sneeuwstormen. Haar moeder's dood was te danken aan dit soort weer.
'Mia?' Ze keek op bij het horen van haar naam. Één van de zusters kwam aanlopen met een fles en overhandigde die aan haar. Wolf had het al geroken en sprong nu opgewekt piepend tegen haar op. Snel stopte Mia de tuit in zijn bek om hem stil te houden. Wolf was gister samen met nog vier pups ter wereld gekomen dankzij een fokprogramma die haar oom had opgestart. Hij was commissaris bij het politiebureau en had Mia een pup beloofd als alle vijf de eieren zouden uitkomen. Ze glimlachte bij het vertederende aanblik van de drinkende baby Growlithe.
'De sneeuwstorm is vast snel over, dan kun je weer naar huis,' zei de zuster met een warme stem, terwijl ze een blik naar buiten wierp. Mia's glimlach stierf weg. Ze wist de reden van de zuster's zorgelijke opmerking, haar moeder had hier ten slotte gewerkt, maar ze wilde geen medelijden. "Best," mompelde ze, iets botter dan ze eigenlijk bedoelde. Ze staarde weer uit het raam en plots werd haar blik ongerust. Zorgen golfde over haar heen als de wind die plotseling klagelijk huilde. "Denk je.. Denk je dat Remus veilig op het bureau is aangekomen?" vroeg ze onzeker. De zuster glimlachte en knikte. 'Ze waren ruim op tijd vertrokken en het is hier niet ver vandaan.' Dat wist Mia al, maar ze had gehoopt dat de zuster haar iets meer zekerheid kon geven. Echter kon ze nou eenmaal niet meer voorspellen als zij, ze moest er maar van uitgaan dat haar oom veilig en warm binnen was. Mia sneed haar blik van het raam af en draaide zich om, erop lettend dat Wolf zich niet verslikte door haar plotselinge beweging. De zuster liep alweer terug richting de receptie, maar hield plotseling halt toen de deur open schoot. Te midden in de storm van de naar binnen waaiende sneeuw stond een persoon. Nieuwsgierig liet Mia haar blik erop vallen, benieuwd welke gek zich met dit weer naar buiten had gewaagd.

_________________

Remember the lesson, not the disappointment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2113
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   za feb 16, 2013 3:42 am

EARLIER
Met haar gezicht in haar kussen gedrukt en haar voeten onder haar deken uitstekend, was Laylah in een heerlijke diepe slaap verzonken. Haar roze lokken verspreid over het felgekleurde kussen en een Aron had zich opgekruld op haar voeteneinde. Zo zag het beeld er voor even uit, maar toen doorbrak het schrille gepiep van een wekker de stilte. Geschrokken maakte Laylah een spartelende beweging en per ongeluk trapte ze Candy uit haar bed. De Aron piepte en plofte op de grond, gelukkig was het bed niet ver verwijderd van de grond. Maar Laylah had niet door dat haar voeten haar pokémon uit het bed hadden getrapt. Snel veegde ze haar haren uit haar blikveld en zag toevallig dat haar voeteneinde leeg was. "Candy?" Vroeg ze lichtelijk bezorgd, maar zag toen de vorm van haar pokémon verschijnen. Licht sacherijnig kwam Candy op haar af en sprong met moeite weer op het bed. Toen Laylah Candy probeerde te aaien gaf de Aron haar een klein kopstootje, om te laten zien dat ze het niet al te gemakkelijk vergaf. Laylah trok zich er niets van aan en gaf Candy een knuffel. "Wat ben je toch een heerlijke brompot." En toch kon Candy haar boze gedrag niet aan houden, dus accepteerde ze de 'excuses'.

Toen Laylah zich volledig had aangekleed en zag dat Candy klaar was voor haar dagelijkse training, gingen ze maar op pad. Net toen ze het pokécenter hadden verlaten, voelde ze een aardig koude wind langs haar wang strijken. Het was nog vroeg, maar het gaf haar geen fijn gevoel, die grauwe hemel. Maar wat kon er misgaan? Ze zou toch niet al te ver gaan en als er opeens een sneeuwstorm aan zou waaien, kon ze altijd nog terug rennen. Laylah richtte haar blik op Candy en zag dat de Aron wachtte totdat zij haar eerste actie ondernam. Precies iets wat ze zou doen, Candy was meer een volger. Dus zou het haar pas verbazen als de Aron opeens de leiding had overgenomen. Met een grote glimlach op haar gezicht stapte ze vooruit en weer sneed een ijzige wind langs haar wang. Candy maakte een nerveus geluidje, maar bleef volgen. Laylah had nog niet veel van het gebied verkend, maar ze had zo nu en dan wat perfecte plekjes gevonden om Candy te trainen. Nog steeds twijfelde ze aan haar technieken, of ze wel enig nut hadden. Candy leek niet sterker te worden. Een zucht gleed uit haar mond en ze bekeek de Aron. Tja, misschien was dit alles wel veel moeilijker dan ze had verwacht.

PRESENT
Een totaal onverwachte storm was aangebroken. Verscheidene sneeuwvlokken dwarrelden naar beneden en plakten aan haar gezicht. In die paar minuten had de sneeuw al een aardige laag rondom Laylah en Candy gevormd. De Aron kroop wat dichter naar haar Trainer toe, rillend van de kou. Snel pakte Laylah haar pokémon op en hield haar dicht bij zichzelf. "Het komt wel goed, we zijn zo weer terug.." Fluisterde ze zachtjes tegen Candy, maar ook deels tegen zichzelf. Het was moeilijk om de wanhoop uit haar stem te halen. Nerveus keek ze om zich heen. De sneeuw maakte het haar zicht niet makkelijk, waar ze ook keek, alles was hetzelfde. Een witte muur. Waar was ze vandaan gekomen en hoe moest ze terug? Wanhoop verscheen in haar stem en Laylah moest moeite doen om het niet te laten zien aan Candy. Ze wist dat Candy haar paniekerige gedrag snel overnam, en dan waren ze helemaal verloren. Laylah deed een stap dichterbij en vernauwde haar blik om wat beter te kunnen zien. De schimmen van bomen tekenden zich af tegen de witte achtergrond. Was dat de plek waar ze zojuist nog langs was gekomen. Nou, ze kon het toch proberen? Met snelle grote passen liep ze naar de bomen toe en tot haar geluk zag ze toen het pokecenter. Een glimlach verscheen op haar gezicht, maar deze werd er weer afgehaald door een harde windvlaag. Verscheidenen sneeuwvlokjes plakten aan haar gezicht en haar. "Nog even, Candy, rustig aan." Fluisterde ze tegen haar Aron en voelde dat ze al aardig koud aanvoelde. Door bezorgdheid versnelde ze haar pas en toen ze was aangekomen bij het gebouw stapte ze door de automatisch geopende deuren. Warme lucht daalde op haar neer en Candy opende haar blauwe oogjes. Laylah merkte op dat iemand haar bekeek en dus draaide ze zich om. Een meisje keek in haar richting, waarschijnlijk verbaasd door het feit dat ze naar buiten was gegaan met dit weer. Met een waterige glimlach baande ze zich een weg naar het meisje en ging tegenover haar zitten. Ze liet Candy op haar schoot zitten en trok haar jas uit en hing deze over de leuning van haar stoel. "Ik denk dat je het misschien vreemd vind dat ik zojuist van buiten ben gekomen, maar ik had deze sneeuwstorm ook niet verwacht." Zei ze terwijl ze een beetje nerveus lachte, ze was misschien raar maar toch had ze dit allemaal overleefd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Syres

avatar

EXP : 2094
Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 16-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   vr mei 10, 2013 11:04 pm


[image]
This is the story of a girl
Mia Syres

WORDS 314 TAGS Laylah Anderson NOTES Beetje laat, maar het lijkt me alsnog leuk om verder te gaan. c:

Het was een meisje. Hoogstwaarschijnlijk ook een Pokémon trainster want ze had een kleine Aron in haar armen. Mia fronste neer op haar lange roze lokken die wit waren van de sneeuw. Die moest het koud hebben. In een reactie drukte ze de kleine Growlithe op haar schoot, die nu meer op de speen leek te knauwen om de laatste druppels melk uit het flesje te krijgen, dichter tegen zich aan. Toen hij doorkreeg dat er echt niks meer uit kwam liet hij de fles voor wat het was en keek hij met nieuwsgierige grote ogen naar het meisje die hun kant op kwam lopen en voor hem op de stoel ging zitten. Mia begroette haar met een klein glimlachje. 'Ik denk dat je het misschien vreemd vind dat ik zojuist van buiten ben gekomen, maar ik had deze sneeuwstorm ook niet verwacht,' zei ze terwijl ze nerveus terug lachte. Even blikte Mia neer op de tv die boven in de hoek hing en zijn kijkers nog eens extra benadrukte niet naar buiten te gaan. 'Kikomo Island heeft nog nooit zulke zware sneeuwstormen gekend,' schalde er door de luidspreker. Een beetje huiverig keek Mia weer terug naar het meisje. "Nee, het is inderdaad heel plotseling gekomen," bevestigde ze, terwijl ze de pup nog dichter tegen zich aandrukte. Haar gedachtes gingen weer naar haar oom en of die veilig op zijn kantoor zou zijn. Ondertussen had Nanook zich van de vensterbank losgemaakt en liep hij nu op het groepje af, de Aron en het meisje vriendelijk begroetend in zijn pokemontaaltje. Mia had een beetje afwezig staan staren, maar keek op toen de Riolu op haar schouder sprong en ongeduldig op haar hoofd klopte. "Oh sorry, ik ben trouwens Mia," sprak ze verontschuldigend. Ze tilde de pup in haar armen even op en maakte tegelijkertijd een gebaar naar haar Riolu. "En dit zijn Nanook en Wolf."

_________________

Remember the lesson, not the disappointment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2113
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   za mei 11, 2013 2:17 am

"Nee, het is inderdaad heel plotseling gekomen," Het meisje drukte de, waarschijnlijk nog jonge, Growlithe tegen zich aan. Candy probeerde de jonge pokemon te bereiken, maar Laylah besloot de Aron maar dicht bij haar te houden. Ze wilde geen onnodige problemen veroorzaken door de maar al te grote nieuwsgierigheid van haar pokemon. Laylah's aandacht werd echter getrokken door een Riolu, die had besloten om er ook maar bij te komen. De glimlach op het gezicht van Laulah werd wat groter toen de pokemon hen begroette en op de schouder sprong van het andere meisje. Het was altijd leuk om te zien hoe erg de karakters van andere pokemon met elkaar verschilden. Maar waarschijnlijk was dit met ieder levend wezen zo, alleen kon je het minder goed zien dan bij mensen. "Oh sorry, ik ben trouwens Mia," Laylah's gedachten werden er weer bij getrokken door de woorden en Mia hief haar Growlithe op en wees op haar Riolu. "En dit zijn Nanook en Wolf." Laylah liet haar glimlach weer wat verbreden en besloot Candy wat meer ruimte te geven in haar armen. Ze begon alweer wat op te warmen en Candy was niet zo'n knuffeltype, maar nog steeds zorgde de Trainer ervoor dat Candy niet plotseling van die grote sprongen kon maken. "Ik ben Laylah en dit is mijn beste vriendin Candy. We zijn net aan onze reis begonnen hier op Kikomo Island, dus verwacht maar geen grote verhalen van ons." Ze grinnikte wat zacht en keek voor de eerste keer neer op haar pokemon. Ja, ze waren nog niet heel erg sterk, maar iedere Trainer begon zo, niet? Door trainen, trainen en nog eens trainen kwam je verder in deze wereld. Het eerste wat Laylah ook wilde bereiken was om een tweede pokemon te vangen en vervolgens met de twee een band opbouwen. Toch was dit nu al aardig gelukt met Candy. "En jij? Hoe ben je bijvoorbeeld aan die prachtige pup gekomen?" Vroeg Laylah vriendelijk en richtte haar blik op Wolf. Het was toch zo'n schatje.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Syres

avatar

EXP : 2094
Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 16-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   za mei 11, 2013 3:47 am


[image]
This is the story of a girl
Mia Syres

WORDS 262 TAGS Laylah Anderson NOTES None

Het meisje voor haar stelde zich ook voor. Laylah. En de Aron in haar armen heette Candy. 'We zijn net aan onze reis begonnen hier op Kikomo Island, dus verwacht maar geen grote verhalen van ons.' Mia grinnikte om haar reactie. Je hoefde geen grootse avonturen te hebben gehad om iets interessants te vertellen, Mia was allang blij dat iemand tegen haar was gaan praten en ze even werd afgeleid van die verschrikkelijke sneeuwstorm. 'En jij? Hoe ben je bijvoorbeeld aan die prachtige pup gekomen?' De vraag van Laylah deed haar weer even met een glimlach naar Wolf kijken. De jonge pup was nog altijd naar Aron aan het staren en kwispelde wild met zijn staartje. Ze vond het een beetje eng om hem los te laten zodat hij met Candy kon spelen, hij was nog zo jong en ze wist niet hoe de Aron zou reageren. "Ik heb hem gekregen van mijn oom. Ze hadden hier een fokprogramma voor het politiebureau opgesteld en ik mocht een pup hebben als alle eieren uit zouden komen," vertelde ze, terwijl ze breeduit begon te grijnzen. Een andere versie kon zijn; ze had net zolang aan Remus' kop gezeurd totdat die had toegegeven. Er waren toch meer eieren gekomen dan ze hadden verwacht. Mia streelde trots over het zachte vachtje van de Growlithe. Ze had niet alleen een pup gewild omdat dat ongelooflijk schattig was - oke het was wel haar voornaamste reden geweest -, maar ze had gezien hoe haar oom met de zijne trainde en dat vond ze toch wel heel erg gaaf.

_________________

Remember the lesson, not the disappointment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2113
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   zo mei 12, 2013 5:57 am

Haar beide antwoorden maakten Mia zo te zien wat vrolijker, of beter, ze maakten haar aan het lachen. Dat was ook al iets. "Ik heb hem gekregen van mijn oom. Ze hadden hier een fokprogramma voor het politiebureau opgesteld en ik mocht een pup hebben als alle eieren uit zouden komen," Was het antwoord van Mia en Laylah knikte geïnteresseerd. Dat klonk inderdaad wel erg leuk, mooi en gewoonweg fan-tas-tisch. Nou ja, je moest maar net geluk hebben, want wie weet werd de pup zo voor je neus weggegrist. Maar toch, de Growlithe lag daar op haar schoot, dus stond het geluk wel aan Mia's kant. "Ik denk dat Wolf een erg gezonde pokemon is en hij binnen de kortste keren je grootste maatje is." Laylah wierp even een blik op de Riolu, wiens naam Nanook was. "En Nanook natuurlijk ook hoor." Vervolgde het meisje met een glimlach en streelde Candy even over haar rug, omdat ze anders maar niet bleef stoppen met het trekken van haar aandacht. Laylah besloot dat het beter was om haar Aron maar even zelf wat te laten lopen, want zoveel problemen kon zo'n kleine pokemon toch niet opleveren? Voorzichtig hief ze de pokemon op en zette deze op de grond. Gelijk inspecteerde Candy haar omgeving, maar bleef maar een paar passen verwijderd van haar Trainer. Vervolgens draaide Laylah zich weer naar Mia om. "Dus ik neem aan dat je oom op het politiebureau werkt?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Syres

avatar

EXP : 2094
Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 16-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   ma mei 13, 2013 3:55 am


[image]
This is the story of a girl
Mia Syres

WORDS 262 TAGS Laylah Anderson NOTES None

Laylah's compliment liet een glimlach op haar gezicht verschijnen. Weer keek ze vertederd naar de pup op haar schoot, ze leek wel een moeder die haar pasgeboren kind voor het eerst mocht zien. Het was verbazingwekkend dat Nanook hier niet jaloers op werd, maar zoals altijd was de Riolu te goed voor haar. Hij begreep het, zoals hij op een bijna beangstigende manier alles van haar begreep. Ze kon zich geen betere vriend bedenken. 'Dus ik neem aan dat je oom op het politiebureau werkt?' Mia keek op toen ze de vraag hoorde en voelde toen haar wangen rood kleurden. Oh, ze had dus het politiebureau genoemd. Gelukkig maar dat ze niet het woord politiecommissaris had laten vallen. Zodra mensen hoorden dat haar oom één van de belangrijkste mensen op het bureau was, veranderde ze spontaan van houding. Ze gingen niet alleen rechter op zitten, maar begonnen ook anders te praten, alsof Mia ze ieder moment kon betrappen op iets en aanhouden. En dan te bedenken dat haar oom bij de politie betrokken was en niet zij. Vanuit haar ooghoeken keek ze even schuin naar Laylah, maar tot haar opluchting vertoonde die nog altijd de vriendelijke glimlach op haar gezicht die ze vanaf het begin af aan al had opgezet. Vandaar dat ze een beetje schuchter knikte om haar woorden te bevestigen. Toch besloot ze snel op iets anders over te gaan. "En jij? Heb jij familie hier?" Ondertussen kriebelde ze Wolf afwezig achter zijn oor, die nu helemaal met grote ogen naar de Aron zat te kijken sinds die was losgelaten.

_________________

Remember the lesson, not the disappointment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2113
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   di mei 14, 2013 3:53 am

Mia's blik verdween even, doordat ze haar gehele aandacht schonk aan Wolf. Ergens vond Laylah het zelf vreemd dat de Riolu geen enkel teken vertoonde van jaloezie, maar misschien was hij dat ondertussen wel gewend? Toen het andere meisje weer opkeek zag ze een rode tint op haar wangen verschijnen. Maar ze knikte wel om het te bevestigen. "En jij? Heb jij familie hier?" Wat sneller werd er van onderwerp veranderd, maar dat kon Laylah wel begrijpen; het was natuurlijk niet leuk om alleen voor over jezelf te praten, terwijl er een complete vreemdeling tegenover je zat. Nu was het Laylah's beurt om iets te vertellen. "Niet op Kikomo Island. Nee, veel verder weg gelegen. Misschien ken je Mauville City in de Hoenn regio? Daar woonde ik dus toen ik nog klein was. Een van de drukkere steden in Hoenn, dus moet ik hier wel wennen aan die grote rust die af en toe heerst. Ik heb Candy ontmoet in de Rusturf Tunnel, zij heeft mij gered van een wilde pokemon en sindsdien voelt ze zich een beetje als een beschermer over mij. Size doens't matter, zei mijn moeder altijd als Candy zich weer eens wat down voelde tegenover de grotere pokemon. En ja, nu zijn we hier op Kikomo op reis, bezig met een drukke training." Zo besloot ze haar wat lange verhaal af te sluiten en ze keek Mia weer aan. "Heb jij je hele leven hier gewoond?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Syres

avatar

EXP : 2094
Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 16-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   di mei 14, 2013 6:47 am


[image]
This is the story of a girl
Mia Syres

TAGS Laylah Anderson NOTES None

Zwijgend luisterde Mia naar het verhaal van Laylah. Ze schudde alleen even een keer met haar hoofd om aan te geven dat ze niet bekend was met Hoenn. Ze had er wel eens van gehoord, maar dat was dan ook het enige. Haar moeder had het altijd te druk gehad en haar oom was nou niet bepaald een reistype. Die was tevreden met zijn huisje hier en had geen behoefte om de wereld buiten Kikomo Island te ontdekken. Het zou haar zelfs verbazen als hij vrijwillig het dorp uit zou gaan, was het niet voor een zaak of om te gaan vissen. Wat dat te gaat zou ze hem eens een keer mee moeten nemen, Mia was namelijk wel heel nieuwsgierig naar alle gebieden hier.
Laylah legde uit dat ze uit één van de drukkere steden van Hoenn kwam. Ze glimlachte toen ze Kikomo Island ermee vergeleek. Mia kon zich voorstellen dat dat inderdaad een heel verschil was. 'Ik heb Candy ontmoet in de Rusturf Tunnel, zij heeft mij gered van een wilde pokemon en sindsdien voelt ze zich een beetje als een beschermer over mij,' sprak Laylah verder. Mia herkende dit als geen ander en keek even grijnzend Nanook's richting op. Die beantwoordde haar blik met een lieve glimlach en sprong toen gezellig bij haar op schoot. 'Heb jij je hele leven hier gewoond?' Laylah had haar verhaal afgesloten en Mia knikte om haar vraag te beantwoorden. Ze had Wolf ondertussen opgetild, het werd nu wel erg druk op haar schoot, en legde hem toen voorzichtig neer op de grond. Uit het verhaal van Laylah had ze kunnen opmaken dat de Aron geen kwaad in de zin had en dus gaf ze Wolf's zin. Die rende meteen vrolijk op zijn stuntelige puppy-manier op de Pokémon af en begon haar toen wild kwispelend te besnuffelen. Mia grinnikte even en bracht toen haar ambere ogen weer terug naar Laylah. "Ja, en ik ben ook nog nooit ergens anders geweest," legde ze uit. Ze realiseerde zich dat Laylah zich nu misschien af vroeg hoe ze dan aan een Riolu kwam. "Ik heb Nanook van mijn moeder gekregen," ze slikte even. "Hij was samen met een paar anderen vanuit Sinnoh geïmporteerd, maar Nanook trok onze aandacht omdat hij heel ziek was. Gelukkig is hij nu weer helemaal gezond en we zijn al samen zo lang ik me kan herinneren." Nanook leek te begrijpen wat ze zei, of voelde haar emoties aan, en streek even met zijn kop langs haar wang. Mia verborg zich in het liefkozende gebaar door haar armen om hem heen te sluiten en hem zacht tegen zich aan te drukken.

_________________

Remember the lesson, not the disappointment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I've been in this storm.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

I've been in this storm.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Pokécenter-