IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [Trainer] Xavia Ochoa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Xavia Ochoa
Schrijvers' Bloed
avatar

EXP : 2160
Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 29-01-13

Trainer ID
Leeftijd: Just aged 15 :3
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: [Trainer] Xavia Ochoa   di jan 29, 2013 8:50 am

Naam: Xavia Ochoa
Leeftijd: 15 winters jong
Geslacht: Vrouwelijk
Grootte: 1,63 meter
Geboorteplaats: Ecruteak City
Familie: Vader en moeder, grote broer en een klein zusje :3
Theme Song: Dwuuh :3 https://www.youtube.com/watch?v=lmRtAn_phaw De opening van een hondenanime uit 1989 XD
Uiterlijk: Xavia heeft lang witblond haar met groenblauwe ogen. Vaak zullen mensen in haar buurt zich op hun gemak voelen door haar rustige aura en charmerende glimlach. Ze houdt haar haar meestal los, op een kleine strik als een soort van haarband na. Ze heeft vaak zachtroze kleren aan in de vorm van een kort rokje of jurkje.
Trainer/Coördinator/Breeder/Misc Trainer
Persoonlijkheid: Xavia is zachtaardig, vriendelijk en beleefd, maar nog verder in haar innerlijk is ze gepassioneerd in het trainen van haar pokémon en geeft nooit op. Ze zou nooit in een gevecht gaan waarvan ze geen kans ziet om te winnen, maar als er een kans is om te winnen, zal ze die direct nemen, zelfs al ziet haar tegenstander er zo bedreigend en sterk uit. Ze is alleen op haar emotionele punten snel gekwetst, maar die zijn niet snel te vinden onder haar masker van zachtaardigheid. Ze zou alles doen voor haar vrienden en pokémon om hen blij te zien.
Geschiedenis: Ecruteak City, een stad met een afgebrande dojo, de Bell Tower, en meerdere mysteries. Het had een andere sfeer dan de andere steden die ze tot nu toe had bezocht. Dat was de stad waar ze in opgroeide. Haar ouders maakte zich een beetje bezorgd om haar, omdat ze elke kans die ze kon krijgen naar de bossen verdween om te spelen met de wilde pokémon. Daar had ze één favoriet, een Blitzle die bij haar bekend stond als Striker. Striker was een Blitzle, en nog redelijk groot voor zijn soort ook. Xavia vond hem van alle pokémon die haar in het bos kwamen bezoeken speciaal, hij was ook de enige die elke keer wanneer ze langskwam er was. Maar op een dag was hij er niet. Xavia spendeerde de rest van die middag aan het zoeken naar Striker, totdat ze hem vond voorbij de bossen, in gevecht met een trainer. Hij was zwaar gewond, en was gewikkeld in een strijd met een Boldore. De trainer wilde net de pokébal gooien toen Xavia op Striker afrende. 'Blijf van hem af!' Ze stond voor Striker en hield haar armen gespreid om hem van het zicht van de trainer te ontnemen. Maar voordat de trainer kon antwoorden, stortte de Blitzle al op de grond. Sinds een Blitzle gelukkig nog niet de grootte van een Zebstrika had aangenomen, kon Xavia Striker met moeite naar het pokécenter brengen. Toen besloot de Blitzle bij haar te blijven als haar pokémon, om zulke ongelukken te voorkomen. Toen ze een regio wilden gaan kiezen om in te reizen, maar door creatieve meningsverschillen er niet uitkwamen, besloten ze naar dit eiland te gaan, puur omdat ze daar beiden een compromis in konden vinden.
Overig:
Likes/Dislikes: Likes: Electric, Grass, Fire, Water, (half)Dark and Psychic pokémon, chocolatio, Striker, friends, friendly rivals, friendly friends (<- Waha, 'friendly friends', mooie tijden XD)
Dislikes: Poison, Ground, Rock, Ice, Bug and Ghostpokémon, overreacting people, depressed people. Ow, en een vage jeugdtrauma voor dual-types van haar dislike-pokémon (Like Ground-Rock, Ice-Ground, Poison-Ground) en Emolga!
Pokémon Team: Striker -m- (Blitzle)
Boxed Pokémon: None
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[Trainer] Xavia Ochoa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-