IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Shinjurou Gotou | Trainer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shinjurou Gotou

avatar

EXP : 2168
Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 16-01-13
Leeftijd : 21

Trainer ID
Leeftijd: 24
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Shinjurou Gotou | Trainer   za jan 26, 2013 11:50 pm

Feel like a winner, be a winner


G E N E R A L

Naam: Shinjurou Gotou
Nicknames: Shin, Shindou
Leeftijd: 24
Geslacht: Male
Grootte: 1.75 m
Geboorteplaats: Unova
Theme Song:
https://www.youtube.com/watch?v=WZP8Ol_5iY0&list=PLJh5jyhNzpe8O1vlTiE2USNQ89r1xxkUX&index=2

O U T S I D E

Uiterlijk:
Shinjurou is een man van een normale lengt. Je zal hem altijd zien in nette kleding, iets dat elegant is en modieus, gewoon iets dat aantoont dat hij van een rijkere familie komt. Zo wilt hij dan ook behandeld worden maar daarvoor moeten mensen eerst weten dat hij rijk is, vandaar dat hij altijd duurdere kleding zal dragen. Op het feit dan dat hij zich zo chic kleed ligt zijn paarse haar er haast altijd warrig bij, hoe vaak hij het ook zou kammen het lukt hem gewoon niet om het in model te krijgen. Als hij nu naar een belangrijk feestje moet dan zal hij haast altijd gel gebruiken om het mooi plat te leggen. Op de jongen zijn keel is er een groot litteken te zien. Dat litteken is er door het gevolg van een operatie die hij vroeger als kind heeft gehad.

Trainer/Coördinator/Breeder/Misc: Trainer
Likes/Dislikes: Slappe Pokémon, scheldwoorden als ze niet uit zijn mond komen, onbeleefde mensen, maar waar hij zeker niet tegen kan dat zijn mensen die hem slap noemen.

I N S I D E

Persoonlijkheid: Shinjurou is een vrij kalme jongen die zich niet snel druk maakt om anderen. Hij is liever op zichzelf dan dat hij allemaal mensen om zich heen heeft lopen die hem alleen maar gaan irriteren. Dat maakt van hem dan ook een persoon die zeker geen team speler is want hij is altijd gewent om op zichzelf te spelen. Door de strenge opvoeding die hij vroeger als kind heeft gehad heeft hij eigenlijk nooit zijn gevoelens volledig leren gebruiken, dat is de reden dat hij bijna nooit emoties zal laten zien, of toch geen gemeende emoties. Echter zal hij dat wel proberen te verbergen door telkens nep emoties te gebruiken. Altijd houd hij een bepaalde afstand tussen zichzelf en anderen. Dat doet hij door ongevoelig over komen maar ook omdat hij een donker gevoel voor humor heeft. Hij geeft vrijwel iedereen een bijnaam en zijn opmerkingen kunnen vaak ook beledigend overkomen maar daar maakt hij zich niet druk om. het maakt hem niet uit of er iemand kwaad op hem is of juist niet, want hij gelooft dat het 'ieder op zich' is. Dat je alles maar alleen moet kunnen oplossen. Ondanks zijn soms wat kinderachtige gedrag is hij toch een zeer getalenteerde leugenaar.

Geschiedenis:
Shinjurou is opgegroeid in een zeer rijke maar ook zeer strenge familie in Unova. van zijn ouders moest hij altijd thuis les volgen met het gevolg dat hij eigenlijk nooit geen andere kinderen leerde ontmoeten. Altijd werd hij bijna binnen gehouden en de enige plaats waar hij buiten mocht gaan dat was de achtertuin die volledig was omheind zodat hij niet weg kon gaan. Maar toch, ondanks dat hij geen vrienden had voelde hij zich toch nooit alleen. Voor zijn vijfde verjaardag had hij namelijk zijn allereerste en ook beste vriend gekregen. een vriend die nu nog altijd met hem mee reist. Hij had de Zorua van zijn moeder gekregen voor zijn verjaardag en sinds die dag zijn de twee bijna altijd bij elkaar gebleven. Doordat de Zorua zijn uiterlijk ook kon veranderen kon die ervoor zorgen dat hij zelf ook een mens was. Spreken kon de Zorua dan niet maar voor de rest kon hij de meeste dingen wel. Op de leeftijd van 24 jaar was hij het uiteindelijk beu heel dat rijke leven en ook al hadden zijn ouders het hem altijd verboden toch was hij vertrokken op een reis als Trainer met als doel de beste te worden.

Etc.

Overig:
Shinjurou heeft een groot probleem met het verstaan van gevoelens, Dit komt doordat hij zelf vroeger als kind geen emoties heeft kunnen ontwikkelen omdat het hem als kind werd verboden. Er werd hem altijd geleerd dat het enige gevoel dat hij moest kennen trotsheid was, al de andere emoties waren niet belangrijk. Echter zal je hem wel zien met een glimlach op zijn gezicht, maar dat is vaak een gemaakte glimlach want in werkelijkheid voelt hij op dat moment eigenlijk niets.

Pokémon Team: Zorua, ...
Boxed Pokémon: None.

Zorua Lv. 10
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

Lv. 10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Shinjurou Gotou | Trainer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-