IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bonnibel McDonnell [MISC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bonnie McDonnell
Leeroy Jenkins
avatar

EXP : 2177
Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 18-01-13
Leeftijd : 21

Trainer ID
Leeftijd: 15
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Bonnibel McDonnell [MISC]   do jan 24, 2013 2:22 am

Volledige naam: Bonnibel McDonnell
Betekenis naam: Aantrekkelijk, mooi
Voornaam: Bonnie
Bijnamen: Bonbon, Jampot, Kluns

Leeftijd: 15
Geboortedatum: 13-07-..
Geboorteregio: Hoenn
Geboortestad: Lilycove City

Ouders: Falcon x Lillian McDonnell
Broers & Zussen: Georgina McDonnell – Georgie
Themesong: Coloris of Atomic
Stem: Princess Bonnibel Bubblegum

Steekwoorden: Vrolijk – Koppig – Competitief – Impulsief – Assertief – Onzeker
Karakter: Bonnie is een positief kind, daar kan niemand omheen. Haar glas is halfvol, ze landt op haar pootjes, het komt allemaal wel goed. Ze is niet snel van haar stuk en gaat gewoon mee met waar ze in belandt. Je kunt haar zien als iemand die in de rivier valt, maar in plaats van eruit te klimmen, zich lachend mee laat voeren door de stroom. Dat wil echter niet zeggen dat ze makkelijk van iets te overtuigen is, want zodra Bonnibel iets in d’r kop heeft, dan moet en zal het ook gebeuren. Koppig als een Rapidash en al even competitief, zo noemt haar vader haar vaak. De koppigheid en de competitieve instelling die ze heeft, zorgen er echter wel voor dat omgaan met Bonnie niet al te veilig is. Ze duikt overal in, zonder er echt over na te denken en die impulsieve instelling is aan de ene kant erg goed, maar aan de andere kant ook erg onhandig. Je moet bedenken dat we het hier niet alleen hebben over een wedstrijdje, maar ook over alleen wildernissen indwalen en wilde Pokèmon uitdagen die ze nog niet aankan. Meer dan eens is ze maar net levend uit een situatie gekomen – het enige verschil met een normaal mens en Bonnie is dat Bonnie het gewoon opnieuw zal doen. Ze leert niet echt van haar fouten. Daarna is ze assertief – aanval, volgens Bonnie, is werkelijk de beste verdediging. In gevechten, maar ook in gesprekken. Nee, verlegen is ze niet. Ze is echter niet een complete bal van vrolijkheid, want achter dat zekere meisje schuilt een klein, onzeker stukje Bonnie. Ze is nog steeds niet helemaal over haar basisschoolperiode heen en kan dan ook zeer onzeker zijn als je haar wat beter leert kennen. Ze heeft zichzelf de assertieve manier van spreken moeten aanleren, omdat het haar enige verdediging is. Ze zal het niet laten zien, maar voelt zich snel te min voor mensen en is erg bang om fouten te maken. Het beste wat je op zo’n moment kan doen is haar ervan verzekeren dat ze het goed doet, want dat is het enige wat helpt.

Hobby’s: Reizen – Avonturier spelen – Muziek in het algemeen – Zwemmen – Gamen
Fobieën: Lichte arsonfobie/angst voor vuur
Ja: Bosbessen – Charles – Ijspokèmon – Strand – Herfst - Muziek
Nee: Vuurpokèmon – Veel Vuur – Madeliefjes – Uien
Bouw: Klein, pezig
Lengte: 1’56 m
Gewicht: 48 kg

Haar: Een warrige bos knalroze haar die meestal in een vlecht over haar schouder hangt.
Ogen: Lichtrood, neigt naar donkerroze
Huidskleur: Bleekjes

Faceclaim: Pr. Bubblegum - Adventure Time
Kledingstijl: Over het algemeen draagt Bonnie makkelijke jeans en T-shirts, vaak met een vest erover. De T-shirts hebben vaak game-achtige afbeeldingen als print. Qua schoenen is ze niet erg sjiek en is het gewoon een paar Allstars en een paar regenlaarzen als het nat is.
Accesoires: Haar ogen zijn slecht, met een sterkte van -5, waardoor ze niet goed kan zien zonder haar gigantisch jampotbril of lenzen. Meestal heeft ze lenzen in, maar als je haar met bril ziet en je pakt de bril af, is ze stekeblind. Ook zal je haar weinig zien zonder haar gifgroene koptelefoon op haar hoofd.
Bonnie’s verleden is eigenlijk een vrij standaard, saai verhaal. Veel woorden hoef je er dan ook niet aan vuil te maken. Ze werd geboren als de jongste dochter van een arts en een zuster in het Pokècentrum en heeft dus haar hele leven doorgebracht onder de Pokèmon. Dit resulteerde in een ongeluk toen ze drie was, waarbij ze een Charmeleon in zijn staart kneep en daarbij lelijke brandwonden opliep. Dit is de reden dat het Bon nog steeds een lichte fobie heeft voor vuur en vuurtypes. Als kind was ze een vrolijk, maar stil meisje, wat meer dan genoeg vrienden had. Dat is nu eenmaal zo op die leeftijd. Het ging in groep vijf echter mis, toen ze een bril moest en op school kwam met een stel jampotglazen. Haar stille gedrag maakte haar het ideale slachtoffer en ze is dus van groep vijf tot groep acht constant gepest. Ze begon zich meer terug te trekken in die tijd, werd nog stiller, onzekerder. Ze begon zich meer te richten op boeken, op muziek en op gamen. Die laatste twee zijn nog steeds haar grote hobby’s. Natuurlijk hebben haar ouders maatregelen genomen – zelfvertrouwen cursussen, met leraren praten en uiteindelijk, als laatste redmiddel – een Pokèmon. Toen Bonnie dertien werd en nog steeds niet echt de oude Bonnie was geworden, hebben haar ouders haar een Swablu gegeven. Deze Swablu, die ze Charles noemde, werd haar beste vriend en heeft haar uiteindelijk indirect geleerd om weer terug te gaan naar haar normale zelf, de vrolijke, koppige, impulsieve Bonnibel. Ja, het pesten heeft zijn littekens achtergelaten, maar die hoopt ze hier, op Kikomo Island van zich af te schudden.
Motto: All right, I've been thinking. When life gives you lemons? Don't make lemonade. Make life take the lemons back! Get mad! 'I don't want your damn lemons! What am I supposed to do with these? Demand to see life's manager! Make life rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons! Do you know who I am? I'm the man who's going to burn your house down! With the lemons! I'm going to get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!
Rare gewoonte: Knipt haar nagels zo kort als mogelijk omdat ze haar in de weg zitten.
Catchphrase: GERONIMO!

Swablu

lv. 6
Naam: Charles
Natuur: Quirky
Ability: Natural Cure
Verborgen ability: Cloud 9
Type:

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Bonnibel McDonnell [MISC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-