IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 - > IN GAME EVENTS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Information account


EXP : 2446
Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 17-06-12

Trainer ID
Leeftijd:
Occupatie:
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: - > IN GAME EVENTS   wo jan 02, 2013 2:17 pm

TOURNAMENTS !


Omdat Kikomo Island te klein is om een set van 8 gyms plus een Pokemon League te plaatsen, worden er voor de trainers toernooien georganiseerd. Met deze toernooien kan je soortgelijke Badges winnen, al zijn deze niet gelinkt aan de trainer, maar aan de Pokemon. Een toernooi heeft de volgende regels:
 • Enkel trainers die zich hebben ingeschreven doen mee.
 • Per toernooi wordt er een level limiet gesteld. Alleen Pokemon onder of boven dit level mogen meedoen.
 • Je schrijft je Pokemon in voor het toernooi. Dat wil zeggen dat alleen de Pokemon die je van tevoren kiest om te gebruiken, daadwerkelijk kan gebruiken.
 • De winnaar ontvangt een medaille voor elk van zijn Pokemon die mee deden. Ook wordt er EXP al prijs gegeven, en kan je soms zeldzame items winnen.

Een toernooi verloopt niet al te ingewikkeld. Je wordt ingedeeld in groepen van 3 trainers. De trainers in deze groepen zullen elk een keer tegen elkaar strijden. Winnaars krijgen 2 punten, verliezers 0 en gelijkspel levert 1 punt per persoon op. Als er meerdere groepen zijn, zullen degenen met de meeste punten tegen elkaar strijden. Je krijgt twee weken per gevecht om met je gevechtspartner te bepalen wie wint. Zijn jullie er dan nog niet uit, dan eindigt een Mod of Admin het gevecht.


CONTESTS !


Contests bestaan altijd uit minstens twee rondes. in de eerste ronde moet je je Pokemon een aantal aanvallen laten doen, die een zo mooi of creatief mogelijke combinatie vormen. In deze ronde zullen, afhankelijk van het aantal deelnemers, 1, 2, 3 of 4 mensen afvallen. De rest gaat door naar ronde twee.

De tweede ronde en eventueel andere rondes, zijn een gevecht waarin deelnemers tegen elkaar strijden. Deelnemers krijgen aan het begin 50 punten. Wanneer de tegenstander een post schrijft, zal een mod hem beoordelen en een bepaald aantal punten geven (maximaal 10). Deze punten zullen van jouw score af gaan. Wanneer jij dus een post schrijft, gaan deze punten van de tegenstander af. Wie als eerste de punten van de tegenstander op maakt begint.
Het is natuurlijk ook toegestaan om voor de punten van iemand op zijn een post te plaatsen waarin je eigen Pokemon is uitgeschakeld. Dit zal er voor zorgen dat jouw tegenstander wint.


SHOWS !


Voor de Breeders op Kikomo Island worden er constant Shows georganiseerd waar de breeders hun beste Pokemon kunnen laten zien. Natuurlijk mogen andere trainers hier ook aan mee doen - het valt alleen op dat de breeders meestal in de meerderheid zijn. Deze shows verschillen zeer van opbouw, dus hou goed in de gaten wat voor show er precies gehouden wordt voor je je inschrijft. De volgende Shows komen het meeste voor:
 • Natural Beauty. In deze Show gaat het om het uiterlijk en de gezondheid van de Pokemon. De show bevindt zich binnen, in een grote zaal, waar elke Pokemon zijn eigen plek krijgt. Een jury zal de zaal door lopen en elke Pokemon keuren. Alle soorten Pokemon zijn toegestaan.
  Elke deelnemer zal een post schrijven over de presentatie en voorbereiding van de wedstrijd.
 • Dress for Succes. Bij deze show gaat het er juist om om je Pokemon zo spectaculair mogelijk aan te kleden zonder hem of haar er belachelijk uit te laten zien. De presentatie gebeurt in groepen, waar de Pokemon van elke deelnemer een rondje moet lopen en zich moet presenteren. Dit is wat de deelnemers in hun post beschrijven.
 • Airborne Challenge. Dit is een Show waarbij vliegende Pokemon een parkour in de lucht afleggen en proberen zo min mogelijk fouten te maken. Het traject is elke keer anders en zal worden uitgelegd bij de start van het evenement.
  Deelnemers schrijven een post over hoe hun Pokemon het traject aflegt. Onthoud: alleen vliegende Pokemon kunnen hier aan meedoen.
 • Race to the Finish. Zoals de naam zegt, is dit een hindernisbaan richting een finish. Dit parkour is elke keer anders en zal worden uitgelegd bij de start van het evenement. Welke Pokemon mee mogen doen, hangt van het traject af.

Over het algemeen wordt je beoordeeld op de tijd tussen het openen van het event en het plaatsen van jouw post (hoe korter hoe beter), de lengte van je post (hoe langer hoe beter), en de inhoud van je post. Daar komt ook nog je eigen prestatie bij, waar je zelf controle over hebt.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://no-limits.actieforum.com
 

- > IN GAME EVENTS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Get To Know-