IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 -Trainer- Travis Everett

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Travis Everett

avatar

EXP : 2158
Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 18-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 14
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: -Trainer- Travis Everett   za jan 19, 2013 2:52 am

Naam: Travis Everett
Leeftijd: 14 years
Geslacht: Male
Grootte: Niet heel groot, 1m50
Geboorteplaats: Viridian City
Familie: Yes, a father named Matthew (45) and a mother Erza (44)
Theme Song: The Anthem of the Lonely - Nine Lashes

Uiterlijk: Travis is een jongen die ontzettend veel donkere kleren draagt zodat hij zich kan voortbewegen in de schaduwen. Het enigste wat hij wil is absoluut niet opvallen. Hij heeft gitzwart half lang haar dat vrijwel altijd in dezelfde model zit. Er veel aan zijn haren doet hij niet, een borstel erdoor en klaar. Enkel bij echte speciale gelegenheden smeert hij wel eens wat gel in zijn haren. Onder zijn haar priemen een paar donker bruine ogen, die evenals zijn haar wel eens gitzwart lijken door de lichtval.


Trainer/Coördinator/Breeder/Misc Trainer

Persoonlijkheid: Het karakter van Travis is niet erg geliefd bij mensen. Hij is gesloten en toont maar heel weinig emotie op zijn gezicht. Echter doet hij dit alleen om te voorkomen dat mensen naar hem toekomen en dat hij daarna om ze gaat geven. In zijn verleden is hij vaak laten vallen door “vrienden” en nu durft hij niet meer een band met een mens aan te gaan. Wanneer hij toch met iemand praat is zijn stem koel, wat een houde en ongezellige indruk creëert.
Toch schuilt er wel wat goeds in hem. De liefde voor zijn Pokémon laat hij overduidelijk merken, aangezien Dazzler de enigste is die hij werkelijk vertrouwd. Ook is Travis erg gedreven. Als hij iets moet doen wat hem geweldig lijkt, gaat hij er met 110% voor. Verder kan hij op sommige momenten heel behulpzaam zijn.

Geschiedenis:
De eerste paar jaren van Travis was niet veel bijzonders. Hij was zoals ieder ander kind. Vrolijk, ondeugend, gelukkig. Maar dat alles veranderde compleet toen hij naar school moest. Vanaf de eerste dag kreeg Travis het aan de stok met een stel klasgenoten. Om de kleinste dingen kregen ze ruzie. Natuurlijk was dat in de eerste vier jaren nog niet zo heftig dat ze elkaar gingen meppen of echt treiteren. Echter werd dit na het vierde jaar wel erger. Bij de ruzies kwam geweld aan te pas. Hun scheldwoorden werden met het half jaar steeds grover. En in die jaren veranderde ook het karakter van Travis. Contact zoeken met andere kinderen ging haast niet en veel woorden over zijn lippen kwamen naast de scheldwoorden niet meer. Omdat Travis een persoon was dat haast niet sprak, was hij ook vaak de bok bij de docenten van de school. Vaak gaven ze hem de schuld van de gevechten omdat ze vonden dat hij het uitlokte met z’n rare gedrag.
Travis ouders, Matthew en Erza, begonnen dit thuis ook te merken. Wanneer hu zoon thuis kwam, ging hij in één streep naar zijn kamer zonder wat te zeggen. Hij sloot zich compleet af van de buitenwereld. Zijn ouders wisten zich geen raad. Wat moesten ze daaraan doen? Ze wisten wel van de situatie op school, maar er waren haast geen scholen die dichtbij hun huis stonden.
Intussen was er een nieuweling in Travis klas gekomen. Een jongen die een jaar ouder was dan de rest van de klas. Zoals gewoonlijk schonk Travis die jongen geen aandacht. Het was vast net zo’n persoon als de rest van de klas. Echter vond deze nieuwe jongen dat wel interessant. Dagen lang probeerde hij contact te zoeken met Travis. De eerste weken gebeurde er niet veel. Hij bleef de nieuweling negeren, totdat de dag kwam dat hij zich dood aan hem irriteerde. In een snauw vroeg Travis aan de jongen wat hij wou. Het antwoord verraste hem. Die jongen wou vrienden worden!
De weken. Nee maanden daarna waren die twee beste vrienden. Geen moment raakten ze van elkaars zijde. Enkel veranderde dat toen ze naar het volgende jaar moesten. Zijn vriend, Chad, maakte kennis met andere kinderen. En zo ook de jongens die Travis zijn leven zuur maakten. Steeds vaker zat Travis alleen en zo langzamerhand viel hij weer terug in zijn oude patroon. Hij voelde zich buitengesloten, vuilnis. Hij was gewoon weer bij vuilnis gezet.
Travis begon steeds vaker te spijbelen. Die tijd dat hij niet op school zat was hij op plekken waar volgens de verhalen Pokémon zich verstopt hielden. Een aantal keren had hij een wilde Pokémon zien lopen en raakte er door geobsedeerd. Thuis zocht hij informatie van Pokémon op en bestudeerde alles nauwkeurig.
Op zijn elfde verjaardag kreeg Travis zijn eerste Pokémon. Een Poochyena. Voor hem het beste cadeau in de wereld! Al gelijk hadden die twee een klik met elkaar en voor het eerst in jaren was er weer een beetje vrolijkheid in z’n leven. De Poochyena kreeg de naam Dazzler.
Drie jaar daarna kreeg hij de toestemming om rond te gaan reizen en Pokémon gevechten aan te gaan.


Overig:

Likes:
- His Pokémon.
- Gevechten aangaan.
- Reizen in de nacht.
Dislikes:
- Mensen
- Pesten
- Water


Pokémon:

Poochyena, Dazzler (♂, lvl 5)

Dazzler is heel anders dan zijn trainer. Hij is een hyperactieve Pokémon, die ergens ook wel wat lomp is. Toch begroet hij vreemde mensen niet zomaar. Dit doet hij om Travis soort van te beschermen.
-Misschien komt er later nog wat meer info-


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

-Trainer- Travis Everett

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Introductions-