IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 OMG! it's so cute =D

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rachel Nynfall

avatar

EXP : 2163
Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 17-01-13
Leeftijd : 18

Trainer ID
Leeftijd: 13
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: OMG! it's so cute =D   za jan 19, 2013 2:32 am

Mijn donkerpaarse haren zwierde mee in de koude sterke westellijke wind. Mijn wat lichtergekleurde ogen stonden teder te kijken naar een bruin beestje. De Eeevee die op mijn schoot lag te snorren, was mijn beste vriend. Dat was Spot al vanaf haar eerste dag vanaf ze trainer was geworden. Ik gaf Spot een zacht aaitje over zijn lange bruine oortjes, en probeerde hem een beetje wakker te krijgen. Gestoord opende hij zijn ogen. Ik suste zachtjes en tilde hem op. Met een hupje zette ik hem op mijn schouder, en ik stond op. De eevee had alweer zijn harige staart langs zich gelegd, en sliep alweer bijna. Ik rende langs het lange gras, maar stopte abrupt toen ik iets geels zag bewegen. Nieuwsgierig deed ik een klein stapje dichterbij. Ik zag een kleine Mareep tussen de lange grassprieten zitten. Ik glimlachte breed. Wat een schatje! Dacht ik bij mezelf. Ik knikte vastbesloten en riep; ''Spot je eerste gevecht is aangebroken!'' En zeldzame vastbesloten blik was in mijn ogen te zien. ''Doe je quik attack!'' Gelijk begon Spot te rennen, en toen hij voor de Mareep stond knalde hij er ruw tegenop. De mareep had zo te zien hierop gerekend, want hij gaf een tackle terug. Spot knalde tegen de grond, en ik keek bezorgd naar hem. Maar Spot liet zich niet kennen en stond weer op. ''Goedzo! Doe nu je tackle!'' De eevee rende even een rondje om de Mareep, en knalde toen tegen zijn rug aan. Dit was vast een goede zet geweest. Opeens hoorde ik een klap. Spot lag weer op de grond, waarschijnlijk had de Mareep hem weer getackled. Spot stond gelukkig weer op, maar ik zag dat hij het niet lang meer zou volhouden. ''Doe nogmaals je tackle!'' Beveelde ik zwetend. De eevee tackelde weer hard de Mareep. Nu was het moment. ''Pokeball! Nu'' Riep ik. De roodwitte bal vloog door de lucht en nam de Mareep in zich op. Gespannen keek ik toe. Als deze Mareep er uit zou komen, Dan was Spot de klos.

De Pokeball schudt hevig heen en weer, maar de Mareep blijft zit- Nee, laat maar. Op het laatste moment knapt de Pokeball open. De Mareep is nog niet klaar met dit gevecht.

pijnzend keek ik naar de pokeball. 1... 2... Nee! op het laatste moment schoot de rode flits uit de pokeball. De mareep leek nu wat aangebrand te zijn want hij rende naar Spot toe. ''Ontwijk!'' Riep ik. Spot sprong nog net weg voor de Mareep, en stond achter hem. ''Doe nu je quik attack!'' Ratelde ik. De eevee hijgde al een tijdje, en trilde op zijn pootjes. Ik dacht even na. Ik kon nu niet blijven aanvallen. ''Rn het lange gras in!'' Riep ik De eevee keek even vragend naar me, maar deed het wel. De Mareep keek schtigtig om zich heen. ''Loop heel voorzichtig en spring dan bovenop de mareep!'' Riep ik. Spot nam en sprong en zette zijn klauwtjes inde vacht van het beestje. ''Doe je tackle nogmaals!!'' Riep ik. Spot gaf het gele schaapje alweer een tackle, deze keer met iets meer kracht dan normaal. ''Eraf!'' Riep ik gespannen. Spot sprong eraf, ik pakte weer een pokeball. ''Pokeball nu!'' Riep ik terwijl ik het ding gooide. De mareep werd opnieuw de bal in gezogen. Overspannen keek ik naar de bal. Nu moest hij blijven zitten...

De Pokéball schudt opnieuw hevig heen en weer, maar na vijf minuten tegen te hebben gestribbeld, geeft de Mareep het op. Gefeliciteerd! je hebt een Mareep [level 6] gevangen!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

OMG! it's so cute =D

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Verdant Field-