IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Winter time:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sam Degrai

avatar

EXP : 2202
Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 16-01-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 12½ years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Winter time:.   vr jan 18, 2013 9:02 am

Sam Degrai

Well if you think I'm telling you lies.
Go try your luck and look into her eyes
But remember, you must remember she's mine
And my world overhead has a clear new shine

Afwezig staarde Sam naar de lucht. Naar de witte vlokken sneeuw die naar beneden dwarrelden. Een zwakke glimlach verscheen op zijn gezicht. Winter, het liet hem altijd denken aan de moeilijke tijd die hij gehad had vroeger. Zijn eerste vijf jaren. De tijd dat zijn ouders nooit naar hem om hadden gekeken, amper iets met hem deden. En toen ze eindelijk eens samen met zijn drieën iets gingen doen.. lieten ze hem gewoon in de steek. "Riolu..?" Weerklonk een zachte en voorzichtige stem achter hem. Hij draaide zijn hoofd zo dat hij zijn pokémon kon zien; Caero. De pokémon gaf hem een vriendschappelijke knuffel en keek hem vervolgens met een schattige blik en een schuin gehouden hoofdje aan. "Honger?" Sprak Sam ditmaal wat vrolijker uit. Zijn pokémon knikte vrolijk en wees naar een struik met berry's. Hij knikte. "Pak ze maar." Glimlachte hij zijn pokémon toe, die nog geen seconde daarna op het voedsel afstormde en met veel smaak een van de berry's opat. Kort daarna kwam Caero terug, met een berry in zijn handen. Hij hield de berry omhoog en ging zo voor Sam staan zodat hij precies de berry kon aannemen. Sam reikte uit naar de berry en pakte deze uit de handen van zijn Riolu. "Dankje," Rustig begon hij aan de berry te eten, waarna hij richting het meer keek. Het meer was wel bevroren, maar of je er ook al op kon staan wist hij niet echt. Het zou vast nog niet dik genoeg zijn, want zo koud was het ook weer niet. Het sneeuwde nu misschien een heel klein beetje, maar normaal regende of ijzelde het hier. Sneeuw bleef dan ook niet echt liggen met zo'n temperatuur als vandaag. Jammer genoeg, want hij hield wel van een beetje sneeuw. Het zag er heel mooi uit, vond hij.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hungergames.actieforum.com
Tiffany Marchetti
Schrijvers' Bloed
avatar

EXP : 2237
Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 05-01-13
Leeftijd : 7

Trainer ID
Leeftijd: 18 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Winter time:.   za jan 26, 2013 7:34 am


★ TIFFANY ★
---------
Tiffany’s ogen werden groot bij het zien van het meer. Het was zo anders dan ze zich had voorgesteld. Het water, in dit geval ijs, was zo helder en zag er zo fragiel uit. Je verwachtte bijna dat het al zou knappen door er alleen al naar te kijken. Daarnaast was de mist niet gewoon een wolkje in het midden, het spreidde zich uit over het gehele meer, iets zachter aan de randen en dichter dan Tiffany ooit gezien had in het midden. Ze begreep waarom haar zo op de neus was gedrukt dat ze het meer als een van de eerste plaatsen moest bezoeken, zelfs al woonde ze nu op het eiland en kon ze er heen gaan wanneer ze maar wilde. Ze had echter besloten om vandaag te gaan omdat het weer nog mild was, ondanks de koude wind, en ze zonder moeite van en naar plaatsen kon gaan. Bovendien wilde ze dolgraag het meer zien wanneer het bevroren was. Zoe blijkbaar niet, want die weigerde de deur uit te gaan. Tiffany moest haar uiteindelijk in haar Pokeball stoppen om haar mee te krijgen, en hoewel ze dat liever niet deed, was het deze keer noodzakelijk geweest.

Op het eerste gezicht was de gedaante die zich bij het meer bevond niet opgevallen bij Tiffany. Ze was te in de ban van het meer, blijkbaar. Maar toen ze hem zag, kreeg ze meteen interesse. Hij leek een aantal jaar jonger te zijn dan zij was, en had haar witter dan ze ooit gezien had. Het liet een frons op haar gezicht verschijnen. Geen negatieve frons, maar een geïnteresseerde. Van haarzelf wist ze natuurlijk waarom ze op zo’n koude dag naar het meer was gegaan. Maar wat deed een jongen van nog geen 14 jaar oud in zijn eentje –nouja, met zijn Pokemon- bij het meer? Tiffany had geluk dat ze van het sociale type was en niet bang was om onbekenden te benaderen. Het kostte haar absoluut geen moeite om zich naar de jongen te verplaatsen en naast hem te gaan zitten. “Hey,” zei ze, met haar blik zijn kant op gericht. “Fijn weer, hè?”

OOC; ik kon niet opmaken uit je post of Sam zat of stond, dus ik ging er vanuit dat hij zit. PB maar als je wil dat ik het verander, ofzo. xD


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Winter time:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Lake Brume-