IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 -> LAWS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Information account


EXP : 2382
Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 17-06-12

Trainer ID
Leeftijd:
Occupatie:
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: -> LAWS   wo aug 01, 2012 3:06 amGENERAL !


 • vermijd spam
  Spam is een simpel verzamelwoord voor ongewenste berichten. Hier op het forum, betekent dat meestal korte, zinloze berichten die niet veel aan het topic toe voegen. Ook offtopic gaan, slowchatten en dubbelposten valt hier onder. De eerste keren kom je er met een simpele waarschuwing vanaf, maar zien wij dit gedrag herhaaldelijk terugkomen, dan resulteert het in een ban.
 • geen onnodige reclame
  Heb je een eigen forum, dan kan je die in het desbetreffende forum aanraden. Je hoeft geen aparte linkjes in je onderschrift te hebben die mensen er naar toe leiden. Als zij zin hebben om op je forum te komen, doen ze dat uit zichzelf wel. Als wij merken dat je onnodig reclame maakt, verwijderen we het zonder waarschuwing.
 • respecteer andere leden
  Op dit forum wordt er van de leden verwacht dat ze met elkaar om gaan zoals ze zelf ook behandeld willen worden. En aangezien deze RPG ook is bestemd voor jongere leden, zien wij het liefst geen gevloek of gescheldt. Naar beheerders en moderators dient geluisterd te worden, maar verder zijn het gewone gebruikers, die net als ieder ander behandeld horen te worden.
 • houd je onderschrift clean
  Dit houdt in dat we geen adoptables en ook zeker geen spoilers in je onderschrift willen zien. je mag wel linkjes naar je eigen topics er in zetten, als je daar de behoefte voor voelt. Houd ook rekening met de breedte van je onderschrift. Dit betekent dat de breedte er niet voor mag zorgen dat de pagina uitrekt. Ook wordt het gewaardeerd als onderschriften niet al te lang worden gemaakt. 200 pixels is de maximale hoogte die een onderschrift mag bedragen.
 • let op je gebruikersnaam
  Je gebruikersnaam dient te bestaan uit een Voornaam en een Achternaam, zoals bijvoorbeeld Ash Ketchum. Dit betekent dat er geen cijfers en andere tekens in voor mogen komen. Je gebruikersnaam dient dezelfde naam als je personage te hebben.
 • meerdere accounts
  Het is toegestaan om meerdere accounts aan te maken op No Limits, zolang je er maar voor zorgt dat je al deze accounts actief weet te houden. Denk dus goed na voordat je een nieuw personage aanmaakt.
Laatst aangepast door Admin op do jan 03, 2013 3:24 am; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://no-limits.actieforum.com
Admin
Information account


EXP : 2382
Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 17-06-12

Trainer ID
Leeftijd:
Occupatie:
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: -> LAWS   wo aug 01, 2012 3:07 amIN CHARACTER !


 • je bent een mens
  Wat je met je karakter doet ben je geheel vrij in, maar wij willen wel graag dat je een normaal mens bespeelt. Mentaal kan je doen wat je wil, en ook lichamelijk geven wij je vrijheid, zolang het maar realistisch is. Dus geen weerwolven of mensen met hoorns, want dat is ons net iets te bizar.
 • zeldzame pokemon zijn zeldzaam
  Als iemand kortgeleden al een zeldzame Pokemon heeft gevangen die jij ook wil, moet je dus even een tweede keer er over nadenken. Nee, wij gaan het je niet verbieden, maar hou er rekening mee dat zelfs op dit kleine eiland er een limiet zit aan de hoeveelheid Pokemon die er rondlopen. Dit geldt dus ook voor 'shiny' pokémon. Ze zijn extreem zeldzaam in spellen, en dus nog zeldzamer op Kikimo Island.
 • je kan niet teleporteren
  Terwijl het is toegestaan om in meerdere topics tegelijk te zijn, is het voor een mens onmogelijk om op hetzelfde moment op twee dezelfde plaatsen te zijn. Dit houdt in dat je rekening moet houden met de plekken waar je post. Als je in het ene topic op het meest zuidelijke puntje van het eiland bent, kan je personage niet op hetzelfde moment in een topic in het noorden van het eiland zijn. Deze regel geldt ook voor pokémon die je vangt. Als je in het ene topic een nieuwe pokémon vangt, of als je deze evolueert, dan kan deze niet plotseling in een al bestaand topic verschijnen.
 • geen enkele Pokémon is perfect
  Hoe sterk een pokémon ook is, het is onmogelijk om altijd maar te blijven winnen. Pokémon hebben niet voor niets zwakke en sterke punten gekregen. Niet alle aanvallen kunnen raken, en ze kunnen ook niet allemaal ontweken worden. Denk er ook aan dat een pokémon Houd het dus realistisch!
 • je bespeelt enkel en alleen je eigen personage
  Het enige personage waarvan je mag bepalen wat deze doet, is die van jezelf. Het is dus niet toegestaan om te bepalen wat een ander persoon, of de pokémon van het andere persoon, doet, tenzij de ander daar nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Dit wordt ook wel godmodden genoemd.
 • pokémon komen niet overal voor
  Je bent natuurlijk vrij om te bepalen Pokémon je wanneer tegenkomt, maar je moet er wel rekening mee houden dat de meeste Pokémon enkel in een bepaald gebied voorkomen. Controleer voordat je een post maakt dus even of de desbetreffende Pokémon wel voorkomt in het gebied waar je post.
 • realistische aanvallen
  Aangezien wij hier op No-Limits werken met levels, is het zo dat de aanvallen die een Pokémon kent bepaald worden door het level dat de Pokémon heeft. Dit betekent dat een Pokémon enkel de aanvallen kent die hij normaal gesproken kan leren tot het level dat hij op dat moment heeft. Het aantal aanvallen dat een Pokémon op een bepaald moment kent is simpelweg het aantal aanvallen dat de desbetreffende Pokémon tot op dat moment heeft kunnen leren.
 • TMs en HMs
  TMs en HMs kunnen in de shop worden gekocht voor punten in de Shop. Wij vertrouwen er op dat de leden zelf bijhouden welke ze hebben gekocht.
 • evolueren
  Om een Pokémon te evolueren, hoef je dit enkel aan te vragen in het topic van de shop. De Pokémon moet natuurlijk wel het juiste level hebben bereikt. Om een Pokémon met een Evolutie Steen of met een ander Evolutie Item te laten evolueren, behoor je eerst het Item in kwestie in je inventory te hebben. Evolutie Items kunnen op random momenten tijdens het posten worden gevonden, verkregen bij een evenement, of door deze te kopen in de shop. In het geval de pokémon evolueert door middel van Happiness, is het de bedoeling dat je een Lemoade koopt in de shop. Pokémon die evolueren door te traden, kunnen dat als ze level 40 bereiken.

  LET OP! POKÉMON VAN DE 6E GENERATIE KOMEN NIET VOOR OP KIKOMO ISLAND, EN MOGEN OOK NIET ALS STARTER POKÉMON WORDEN GEBRUIKT!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://no-limits.actieforum.com
 

-> LAWS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Get To Know-