IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Shaymin Festival

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tiffany Marchetti
Schrijvers' Bloed
avatar

EXP : 2203
Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 05-01-13
Leeftijd : 7

Trainer ID
Leeftijd: 18 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Shaymin Festival   za jun 01, 2013 2:43 am

Iedereen die aan het festival mee wil doen moet hier reageren!


★ TIFFANY ★
---------
Wie niet voordrong, zou altijd achteraan blijven staan. Dat was Tiffany’s motto toen ze zich best wel asociaal tussen een aantal mensen door perste. In haar armen droeg ze haar Lillipup, Zoe, die duidelijk liever achteraan stond dan dat ze zo geplet zou worden. Tiffany had echter andere plannen en ze was niet van plan die op te geven. Ze had haar camera in de aanslag en zou niet weg gaan tot ze de optocht goed in beeld had gekregen. Langzamerhand was ze steeds meer bezig met het uitbrengen van nieuwe videos en een vlog over het Shaymin Festival zou vast wel wat kijkers trekken. Ze had besloten om Zoe uit haar Pokeball te laten zodat zij ook van de optocht kon genieten, al was dit achteraf gezien misschien niet zo handig geweest. Op zich kon ze haar camcorder met één hand bedienen, maar een extra hand om hem steviger vast te houden was altijd handig.

Net op tijd wist Tiffany een plekje vooraan te bemachtigen. Ze zette zo vlug mogelijk haar camera aan en richtte het apparaat op de voorste wagen. Een gigantisch Shaymin duo, beide de Sky form en de normale, bestaande uit honderden, nee: duizenden prachtige bloemen. Meerdere gras type Pokemon liepen met de wagen mee. Tiffany vond het jammer dat er geen echte Shaymin was, al begreep ze natuurlijk dat dit een legendarische Pokemon was die zich niet snel tussen zoveel mensen zou laten zien. Bovendien was zelfs zonder Shaymin de optocht schitterend. Achter de kar met de twee Shaymin liep een groep mensen die zich als gras Pokemon hadden verkleed. Tiffany grinnikte bij het zien van de mensen. Ze hield wel van gekheid, en ze zag het nog best voor zich dat zij ook in een Pokemon pakje in een optocht ging lopen. Zoe scheen minder onder de indruk te zijn van de mensen. Haar aandacht werd gericht op de volgende wagen, en die daarna, en alles wat daar nog achteraan kwam. De optocht zou zeker nog wel anderhalf uur duren, waarschijnlijk zelfs langer, en daar hadden Tiffany en Zoe absoluut geen erg in.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mihaly Lozeno

avatar

EXP : 2050
Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 25-05-13

Trainer ID
Leeftijd:
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Shaymin Festival   za jun 01, 2013 3:19 am

Hij had er best veel van zien hangen. Had mensen erover horen praten en had het zelfs op tv gezien. Toch had de jongen er nooit echt aandacht aan geschonken, hij wist er vrij weinig van enkel maar de grote lijnen. Zo wist het dat het een soort van optocht was van het één of het andere en dat er vast veel volk zou zijn. Echter wist hij niet wanneer dat het was en waar dat het plaats vond. Toen de jongen de stad dan ook binnen kwam was hij verbaast van het aantal volk en de sfeer die er was. Overal hoorde je mensen roepen en lachen, sommige duwde je zelfs omver om zo snel mogelijk bij de optocht te kunnen zijn. Een zucht verliet dan ook de mond van de jongen. Ja hij hield wel van mensen, hij was zelfs een sociaal mens maar hij was niet iemand die van een overbevolking hield, en daar had dit toch zeer veel weg van. Zijn blik dwaalde af naar de Litwick die hij in zijn armen had genomen vanaf het moment dat het zo druk werd. Deze had echter een zeer vrolijke uitdrukking op zijn gezicht, het was duidelijk dat hij dit allemaal wel leuk vond, dat hij waarschijnlijk ook wou zien wat er allemaal aan de hand was. Een kleine glimlach verscheen dan ook op het gezicht van de jongen terwijl hij zich tussen de mensen massa heen wrong. Er waren opmerkelijk veel gras pokémon die allemaal stuk voor stuk genoten van alles. In de verte kon je de optocht al zien. Het was één en al bloemen en gras, ertussen zag je opmerkelijk veel gras pokémon die mee liepen.

Toen de jongen zich uiteindelijk een weg had weten te banen door de hoop mensen keek hij met grote ogen naar de stoet. Werkelijk alles was in het teken van gras, er waren zelfs mensen die verkleed waren als gras pokémon, iets dat de jongen deed denken aan de trui die hij zelf altijd droeg. Het had hetzelfde geel als een pikachu net zoals het ook dezelfde rug print had en de bijhorende oren. Het was misschien niet het meest toepasselijke om hier te dragen maar daar maakte de jongen zich werkelijk geen zorgen om. Ook al was het nooit zijn bedoeling geweest om hier heen te komen, toch genoot de jongen ervan. het was druk, zeer druk maar de sfeer die er hing was gewoon geweldig. Daarbij was dat niet eens het enige, het was ook nog eens prachtig om te zien. Veel mensen waren dan ook foto's aan het trekken, maar daar hield hij zich niet mee bezig. Daarbij had hij niet eens een camera, daarbij vond hij herinneringen uit je gedacht veel belangrijker dan foto's.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Information account


EXP : 2412
Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 17-06-12

Trainer ID
Leeftijd:
Occupatie:
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Shaymin Festival   zo jun 02, 2013 2:42 am

De tweede dag van het evenement is begonnen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://no-limits.actieforum.com
Kayla Mawile
Over 9000
avatar

EXP : 2149
Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 31-12-12
Leeftijd : 23

Trainer ID
Leeftijd: 17
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Shaymin Festival   zo jun 02, 2013 2:43 am

Met een lichtelijk geïrriteerde frons op haar gezicht, baande Kayla zich een weg door de grote horde mensen. Ze had het nooit zo gehad op drukke plekken. Nee. Ze was veel liever alleen. Dat was dan ook de reden waarom ze de optocht die op de eerste dag had plaats gevonden had gemeden. Het was veel te druk. Maar dat zat er vandaag helaas niet in. Na langdurig gezeur van haar Larvitar, was ze er eindelijk mee ingestemd om de stad in te gaan. Want ergens had hij gelijk gehad. Ze moest zich niet als een kluizenaar gedragen. Al helemaal niet nu ze probeerde om eindelijk eens wat socialer te worden. En wie weet, misschien kwam ze wel een leuke jongen tegen. Haar Larvitar, die weigerde om in zijn Pokéball te blijven, wees opgewekt naar een kraampje aan de andere kant van de straat. Kayla haalde diep adem, en wurmde zich vervolgens tussen de vele mensen door. Eenmaal bij het kraampje aangekomen, wilde ze zichzelf voor haar gezicht slaan. Een kraampje met gratis pokévoer. Natuurlijk. Hoe had het ook anders gekund? De oude, rimpelige vrouw die het kraampje runde schonk haar een vriendelijke glimlach. “Wil je Pokémon wat voer proberen?” vroeg ze. Het was een wonder dat de stem van de vrouw boven het lawaai heen hoorbaar was. Kayla wilde het verzoek afwijzen, maar het was al te laat. Haar Pokémon was uit haar armen gesprongen, en bedelde nu om eten bij de vrouw. Hmpf, alsof hij thuis niet genoeg te eten kreeg. Kayla deed echter alsof ze de actie van haar Pokémon had gepland, en knikte daarom maar naar de vrouw. “Ja, graag, mevrouw,” zei ze, waarop de gerimpelde dame een klein, plastic bakje gevuld met Pokémon voer vlak voor Prince neer zette. De Pokémon grijnsde breed, en begon gulzig te eten.

Na eerst uit schuldgevoel nog een pak voer van de vrouw te hebben gekocht, het voer was zelfs best goedkoop geweest als ze het vergeleek met de prijzen in de Pokémart, liepen ze weer verder. Prince hing weer aan haar ene schouder, terwijl ze haar andere arm nodig had om de zware zak te dragen. Ach ja, nu hoefde ze de komende week in ieder geval geen nieuw voer te kopen. Opnieuw wees Prince naar een van de kraampjes. Ze wilde hem negeren, totdat ze zag wat het precies voor kraampje was. Of eerder, tot ze het rook. De sterke geur van koffie drong door in haar neusgaten, waardoor ze niets anders kon doen dan haar neus te volgen. “Een kopje alsjeblieft!” riep ze uit, nadat ze eerst een aantal mensen omver had geduwd in haar poging om zo snel mogelijk bij het kraampje te komen. De man die het kraampje runde, was niemand anders dan de eigenaar van een van de café’s in Port Billow waar ze regelmatig kwam. Hij groette haar, waarna ze een kort praatje maakten terwijl hij haar koffie in schonk. Hij was een van de weinige mensen wiens gezelschap ze tolereerde. Niet omdat ze hem aardig vond, maar omdat ze bang was dat hij haar geen koffie meer zou geven als ze het niet deed. Ze betaalde hem, en zocht vervolgens een plekje waar ze in alle rust haar zwarte goud op kon drinken.

Toen ze haar koffie eenmaal op had, voelde ze zich al een stuk beter. Ze zag er nog steeds tegenop om in de brandende hitte door de mensen massa heen te moeten lopen, maar het leek nu in ieder geval al een stuk minder erg dan voorheen. Ze liep weer verder, sjokkend van kraampje naar kraampje. Ze bleef kort staan bij een kraampje waar het mogelijk was om een rondje te rijden op de rug van een Ponyta, maar besloot uiteindelijk om het toch maar niet te doen. Ponyta rijden was voor kleine kinderen, net als de, zelfs al zag hij er echt prachtig uit, grote draaimolen die nog maar net tussen de andere kraampjes leek te passen. Nadat ze twee waterijsjes had gekocht, waarvan eentje en stuk kleiner was, zodat het ijsje niet zou smelten in de handen van haar Larvitar, zelfs al had deze het ijsje in een hap opgegeten, kwam ze aan bij een kraampje dat haar aandacht had getrokken. Blijkbaar was er een of andere loterij gaande. Ze dacht even na, voordat ze besloot om mee te doen. Ze had het gevoel dat ze geluk zou hebben vandaag, dus waarom ook niet? Tevreden stopte ze het kaartje in haar broekzak. Zo. Nu nog de rest van de braderie bekijken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com/
Mia Syres

avatar

EXP : 2094
Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 16-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 years
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Shaymin Festival   zo jun 02, 2013 9:11 am

Met stralende ogen staarde Mia naar voren alsof ze zojuist een schatkist vol met goud had gevonden. Appels gehuld in een zoete glazuurlaag, bijna net zo mooi amberkleurig als haar ogen, lokte haar met een onzichtbaar touw naar het kraampje. De man die erachter stond kwam haar al lachend tegemoet. 'Zo, wat mag het wezen, jongedame?' vroeg hij met zo'n veels te opgewekte marktstem. Mia wees naar één van de appels in een kinderlijk gebaar. "Mag ik er zo één, alsjeblieft?" vroeg ze, bijna smekend. Terwijl de man de aangewezen appel netjes uit het schap haalde, ging Mia's aandacht - wat vrij bijzonder was op een moment als dit - kort naar Nanook. "Wil jij er ook één?" stelde ze voor. De Riolu knikte meteen in een opgewekt gebaar. Mia draaide zich weer om naar de man en stak twee vingers op. "Dat worden er dus twee." De man knikte lachend en pakte toen een tweede appel, terwijl hij de eerste alvast aan Mia overhandigde. Die gaf hem door aan Nanook en griste onhandig wat van het kleingeld uit haar zakken. Ze betaalde de man keurig en begon toen weer over de braderie te slenteren, haar gezicht zelfvoldaan met haar nieuwe zoete appellolly. Ze was zo geconcentreerd bezig met het glazuur, dat ze niet eens opmerkte dat de menigte voor haar stil was gaan staan. Ze botste een beetje onhandig, waarbij ze uiteraard haar arm omhoog gooide om haar appel te redden, tegen een wat oudere vrouw, die geïrriteerd omkeek en pas weer herstelde toen Mia zich liefjes had verontschuldigd. Nadat iedereen voor haar weer een beetje in beweging was gekomen, ging Mia kijken waar die commotie nou eigenlijk allemaal om ging. LOTERIJ, stond er in sierlijke letters op een groot spandoek, WIN PRACHTIGE PRIJZEN! Even ging haar hand twijfelend naar haar broekzak, terwijl ze nogmaals een lik over haar zoete appel gaf. Haar oom had het geld aan haar mee gegeven en gezegd dat ze er een leuke dag van moest maken. Een prijs winnen zou zeker leuk zijn, een prachtige prijs helemaal. Ze keek Nanook aan. "Wat vind jij? Zullen we een gokje wagen?" vroeg ze, alsof de Pokémon had kunnen lezen wat er stond. Mia had eigenlijk al haar besluit genomen en begon toen glunderend een kaartje te halen, terwijl haar Riolu netjes op haar wachtte en zich ondertussen ernstig bezighield met zijn glazuren appel. Het was ook veel werk voor een kleine Pokémon als hem om zoiets weg te krijgen. Tegen de tijd dat Mia terug kwam , zat zij mond onder de plakkerige suiker. Met een grijns pakte Mia zijn hand, die zelf ook al aardig onder zat, en begon toen weer over de braderie te wandelen, op zoek naar het volgende kraampje dat haar aandacht zou trekken,.

_________________

Remember the lesson, not the disappointment.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Shaymin Festival   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Shaymin Festival

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Brisk Alley-