IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 -> CATCHING

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Information account


EXP : 2446
Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 17-06-12

Trainer ID
Leeftijd:
Occupatie:
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: -> CATCHING   do jan 03, 2013 4:13 am
USING BALLS !


Om een pokémon te vangen, dien je eerst een RPG post te maken in het gebied waar de pokémon die je wilt vangen leeft. In deze post beschrijf je het gevecht dat je in eerste instantie met de pokémon hebt, en laat je je personage vervolgens een Pokéball naar de desbetreffende pokémon gooien. Daarna klik je op de 'report' button, waarna een Moderator of Beheerder naar het bericht zal kijken, en zal beslissen of de pokémon is gevangen. Om een pokémon te kunnen vangen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De vangpost moet lang genoeg zijn. Terwijl je voor een Caterpie geen al te lange post nodig hebt, zal de post lengte langer moeten zijn voor bijvoorbeeld een Growlithe.
  • De post moet geplaatst zijn in het gebied waar de pokémon die je wilt vangen voor komt. De pokémon is enkel en alleen vangbaar op zijn aangegeven plaatsen. Om te zien waar de pokémon die je wilt voorkomt, kijk dan hier. Ook staat er bj de beschrijving van het gebied welke pokémon er voor komen.
  • Je moet op zijn minst 1 Pokéball in je inventory hebben zitten.

HATCHING EGGS !


Het vinden van een pokémon ei op Kikomo Island is behoorlijk bijzonder. De kleine populatie pokémon wordt enkel en alleen in stand gehouden door de nieuwe generatie pokémon die uit deze eieren zullen komen. Het is daarom dan ook verboden voor trainers om deze eieren aan te raken, laat staan om ze mee te nemen. Trainers kunnen hierdoor alleen in het bezit van een poémon ei zijn wanneer ze deze hebben gekregen tijdens een evenement, of als een prijs.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://no-limits.actieforum.com
 

-> CATCHING

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Get To Know-