IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Together we can make It!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trinity Padilla

avatar

EXP : 2088
Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 11-05-13

Trainer ID
Leeftijd: 14 years.
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Together we can make It!   ma mei 13, 2013 7:27 am

[justify]
Wat nerveus liep Trinity door Legume Woods. Haar handen in haar zakken gestoken en Shayne aan haar zijde. Haar ogen schoten van de ene naar de andere plek, en overal voelde ze dingen kriebelen. 'Het is allemaal maar verbeelding, toch Shayne?' Vroeg ze hoopvol terwijl ze haar pokémon aankeek. Shayne maakte wat onzekere geluiden. Trinity zuchtte. Ze had gehoord dat er in dit bos veel pokémon leefde. Een goede gelegenheid om Shayne te trainen en misschien nog een nieuw maatje aan haar team toe te voegen. Dit leek echter een beter idee toen ze nog niet door dit enge bos liep. Er klonk geritsel en gesnuffel vanachter een paar struiken vlak voor haar. Van schrik viel ze achterover. Haar koptelefoon kletterde naast haar neer. Shayne sprong beschermend voor zijn trainer, klaar om het gevaar te lijf te gaan. Gespannen keken ze naar de ritselende struiken, maar tot hun verbazing kwam er een kleine Bulbasaur uit het struikgewas gesprongen. 'Oké Shayne, dit is onze kans!' Stimuleerde ze haar pokémon terwijl ze overeind krabbelde. Absol stemde in met een knik van zijn kop. 'Probeer hem neer te halen met een Quick attack!' Shayne rende op zijn doelwit af, maar werd weggeslagen door Bulbasaurs Razor Leaf aanval. Met een klap viel Shayne op de grond. 'Shayne! Sta op, je kunt het!' Riep Trinity haar pokémon toe. Shayne krabbelde overeind, en probeerde opnieuw toe te slaan. Weer maakte hij dezelfde fout en werd met een klap neergeslagen. 'Zo gaat het niet werken. Probeer zijn Razor leaf te ontwijken!' Shayne knikte, en rende opnieuw op Bulbasaur af. Hij sprong over de messcherpe blaadjes heen die de wilde pokémon afvuurde, en haalde hem vervolgens neer met Quick attack. De pokémon viel op de grond. 'Goedzo! Probeer nu Pursuit' Een paarsige straal kwam uit zijn bek, en raakte zijn doel. 'Yay~!' Juichte Trinity. 'Maak het af met Scratch!' Commandeerde ze. Shayne sloeg zijn klauw uit en raakte Bublasaur voor het kon opstaan. 'Pokéball, nu!' Schreeuwde Trinity, Ze haalde een van haar pokéballs uit haar zak en gooide hem richting de pokémon. Het rode licht slokte de pokémon op, en de pokéball bewoog heftig heen en weer..

De Pokeball schudde zo heftig heen en weer, dat het al snel duidelijk was dat hij de Bulbasaur niet binnen zou kunnen houden. De gras-type Pokemon brak het apparaatje open, klaar om zijn vrijheid te verdedigen.

Shayne srpong meteen weer terug naar zijn trainer toen de wilde pokémon uitbrak. 'Shit.' Fluisterde ze. De Bulbasaur voelde zich blijkbaar bedreigd, want het viel meteen weer aan met Razor Leaf. Trinity wilde Shayne een commando geven, maar de pokémon had haar tip van de vorige keer onthouden. Dit gaf Trinity alweer hoop. Shayne was een slimme Absol, en de perfecte partner voor haar. Trinity gaf altijd te snel op, maar telkens kon Shayne haar weer hoop geven. 'Goedzo, Shayne!' Moedigde ze haar maatje aan, terwijl het bezig was de messcherpe bladeren te ontwijken. 'Haal hem neer met een Quick attack!' Riep ze terwijl ze een blad ontweek dat haar kant opvloog en een stukje van haar haarpuntjes afsneed. 'Woah!' Gilde ze, en viel geschrokken op de grond. Meteen draaide Shayne zich om en rende terug naar zijn trainer. 'ik ben oké, Shayne. Ga door met het gevecht.' De Bulbasaur pakte zijn kans, en gebruike Vine whip richting Shayne, die met zijn rug naar de wilde pokémon toe stond. 'Shayne, kijk uit!' Schreeuwde ze. Shayne draaide zich met een ruk om. Dankzij zijn snelle reflexen kon hij nog net op tijd wegduiken. Meteen rende hij weer richting de bulbsaur. 'Shayne, probeer Echoed voice!' Voor dat Vine whip hem weer kon raken, gebruikte Shayne echoed voice. Harde geluiden drongen door in de oren van de Bulbasaur. Trinity hield haar handen tegen haar oren gedrukt terwijl ze haar pokémon aanmoedigde. De Bulbasaur was even aan het bijkomen van de harde geluiden, en Trinity pakte haar kans. 'Quick attack!' Riep Trinity terwijl ze alvast een andere pokéball uit haar zak tevoorschijn haalde. Nadat Shayne zijn aanval had uitgevoerd gooide ze een andere pokéball richting hun doel. Trinity riep haar pokémon terug, en kruiste haar vingers. Nu kon ze niks anders dan hopen dat het dit keer wel lukte..

Meerdere keren schudde de Pokeball heen en weer, om vervolgens toch weer open te breken.

_________________

Why wait another day? Boring any other way.
Headphones set to go, rhythm rocking down the road!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Together we can make It!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Legume Woods-