IndexMapFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Evil bugs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ember Cinders
Gotta Catch ‘em All!
avatar

EXP : 2205
Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 15-01-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 14
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Evil bugs   zo mei 12, 2013 12:07 am

De zon scheen door de openingen in het bladerdak van Legume Woods en vormde lichtpoelen op de grond. Ember zat op de grond, met haar rug tegen een boom een dutje te doen. Ze had die nacht niet zo heel goed geslapen en was daardoor nogal moe. Ace en George zaten gewoon in hun Pokéballs, dus ze konden niet ziet dat een aantal Caterpies op de slapende trainer af kwamen. "Piii" zei één van de Caterpies, waarschijnlijk de leider van het groepje, tegen de rest. Ze vormden een halve cirkel rondom Ember heen en op het teken van de leider vuurden de zes insect-Pokémon een String shot op haar af. De string shots wikkelden zich om het lichaam van de trainer heen als een dik touw en toen Ember helemaal onder het plakkerige spul zat vluchtten de Caterpies alsof hun leven er vanaf hing. Vlak nadat de insect-achtige pokémon waren gevlucht werd Ember wakker uit haar slaap. Ze gilde het uit toen ze merkte dat haar hele lichaam onder het kleverige String shot spul zat. "IEMAND! HELP ME ALSJEBLIEFT!" schreeuwde ze, in de hoop dat iemand haar zou horen.

{Laylah Anderson & Alan McCain}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2147
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   zo mei 12, 2013 5:27 am

Candy keek met een zeer vriendelijke blik naar haar Trainer, Laylah wierp har dezelfde blik toe. Al voor een paar uur waren ze druk bezig geweest in de Legume Woods en het leek wel alsof Candy met elk gevecht wat sterker en slimmer leek te worden. Al een paar keer had de Trainer zelf wat nerveus toegekeken hoe de Aron een beetje geïrriteerd begon te worden en niet meer goed oplette. Niet dat de pokemon hier de sterkste waren, maar uitschakeling was meteen terug rennen voor Laylah. Maar nee, Candy had geweten om zich niet uit te laten schakelen. Mooi zo!
Candy stopte even in haar pas en Laylah volgde haar voorbeeld. "Wat is er Candy?" Vroeg ze wat nieuwsgierig, maar voordat de Aron haar op iets kon wijzen hoorde ze het al. "IEMAND! HELP ME ALSJEBLIEFT!" De haren op haar nek begonnen overeind te staan toen ze de stem van een meisje hoorde. Haar Aron was al vooruit gerend en verdween door een laag struikgewas. "Candy! Wacht dan ook even op mij!" Riep Laylah en zette tegelijkertijd een rennende pas in. Het duurde niet lang voordat ze haar pokemon zag stilstaan. Candy hield haar plaats, niet ver weg gelegen van een meisje. Alleen de staat waarin dat miesje vekreerde was, erm, een beetje vreemd. "Uhm, Candy? Hoe gaan we hier mee om?" Vroeg Laylah met een nerveus glimlachje op haar gezicht. Hoe haalde je een String Shot-aanval van iemand af. Candy leek alles plots op eigen beslissingen te doen en deed een paar passen in de richting van het meisje. Nadat ze even terug had gekeken naar Laylah zelf, die haar wat had toegeknikt, begon ze met haar mond de slierten weg te trekken. "Goed idee!" Zei Laylah en knielde neer naast haar pokemon. Met haar handen begon ze de slierten van het meisje af te trekken. Negeer de plakkerigheid..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alan McCain

avatar

EXP : 2223
Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 15-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 ¾ Years 'ld
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   zo mei 12, 2013 6:30 am

Hij hief zijn arm op, strekte deze voor zich uit. Rug recht, blik vooruit en verstand op nul. Krampachtig hield de jongen de Pokéball vast in zijn hand, maar iets anders deed hij niet. Het was al een dag geleden dat hij de Pokémon had gevangen, maar sindsdien had hij deze niet meer uit de bal gelaten – gewoon omdat hij bang was. Wat als de Growlithe andere plannen had? Het was immers te danken aan Bonnie dat hij de Pokémon überhaupt had gevangen nu. Maar… Wat als de hond enkel en alleen boos op hem zou zijn omdat hij deze van zijn vrijheid had beroofd? Misschien was het beter om hem gewoon vrij te laten… Maar wat als de Pokémon hem gelijk zou aanvallen als hij dat deed?
Een diepe zucht verliet zijn keel waarna hij zijn hand liet zakken eveneens als zijn blik. Besluiteloos keek hij naar de Pokéball, wist nog steeds niet wat hij moest doen. ‘Het spijt me,’ prevelde hij zachtjes, waarna hij zijn ogen sloot. Ooit moest hij de Pokémon eruit laten, hij kon hem niet voor eeuwig in die bal laten zitten – toch? Waarom moest hem dit alles nou weer overkomen? Daarbij… Narcitic zou het hem nooit vergeven als hij echt de ander zou houden, die zou zich vast beledigd voelen dat de aandacht die hij normaal kreeg gehalveerd werd.

Er werd hem niet meer tijd gegund om dit eerste wereld probleem te overdenken. Een stem… Meisjes stem… Een meisje schreeuwde wat. Het enige woord wat hij er echt van verstond was: help en dat was genoeg voor hem om in beweging te komen. Zonder verder na te denken rende hij in de richting van de stem, de Pokéball nog steeds in zijn hand geklemd.
Eenmaal aangekomen bij de plaats delict bleef hij acuut stilstaan zodra hij zich bewust was van de situatie. Licht hijgend – meneer had niet zo’n goede conditie – staarde hij naar de twee meisjes met grote ogen. Hij passeerde net de grens qua lengte van de tijd. De lengte dat het nog normaal was en het ging nu over naar vreemd en wellicht onbeleefd. Tweemaal knipperde hij, waarna hij wegkeek. ‘Ik…’ Verder kwam hij niet, keek voorzichtig weer op. ‘K-Kan ik helpen?’ Het was al duidelijk dat het roosharige meisje al druk bezig was om de ander te helpen en misschien was zijn hulp wel ongewild en zou hij een klap krijgen als hij dichterbij kwam – je wist maar nooit.

OOC; Meh D:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://akishima.actieforum.com/
Ember Cinders
Gotta Catch ‘em All!
avatar

EXP : 2205
Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 15-01-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 14
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   ma mei 13, 2013 8:29 pm

Niet erg lang nadat ze geroepen had, kwam er een Aron aanrennen, gevolgd door een meisje met roze haar. "Uhm, Candy? Hoe gaan we hier mee om?" vroeg het meisje aan haar Aron. De Pokémon zei niks terug, maar liep naar Ember toe en begon met haar mond het plakkerige spul los te trekken. "Goed idee" zei het andere meisje en ze begon haar Pokémon te helpen met het lostrekken van de String Shot slierten. Niet lang nadat het rozeharige meisje was begonnen kwam en een jongen van een jaar of vijftien aangerend. Hij hijgde een beetje toen hij stilstond en keek, of eigenlijk eerder staarde, naar de meiden. "ik..." begon hij, maar meer dan dat kwam er niet uit. "K-Kan ik helpen?" vroeg hij. Ember glimlachte naar de jongen. "Alle hulp is op dit moment welkom." zei ze vriendelijk tegen de jongen. Ze merkte op dat de jongen een Pokéball in zijn hand geklemd had, alsof hij al de hele tijd een Pokémon er uit wilde laten, maar dat niet deed.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laylah Anderson
Baby Stapjes
avatar

EXP : 2147
Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 02-02-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 17 Years
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   di mei 14, 2013 4:02 am

[justify]Het geluid van aanrennende passen wekte haar aandacht op, maar Laylah weigerde op te kijken. Het was een mens of een erg grote pokemon, veel gevaar kon er toch niet in zitten? ‘Ik…’ Stamelde een stem en Laylah waagde het om een keer achterom te kijken. Daar stond een jongen van ongeveer 15 jaar, veel meer informatie kon ze er niet uithalen. ‘K-Kan ik helpen?’ Waarom zo onzeker? Het meisje moest glimlachen om zijn vraag-reactie. "Alle hulp is op dit moment welkom." Laylah maakte wat plaats door wat meer naar de kant van de boom te schuiven. "Ik hoop dat het met z'n drieën wat sneller zal gaan, en hopelijk zal je niet zo veel plakkerigheid meer eraan overhouden." Het laatste gedeelte was gericht tegen het meisje dat vast had gezeten. Candy liet haar blauwe blik even vallen op de jongen, haar vertrouwen was niet zo groot dat ze meteen iedereen in haar omgeving accepteerde. Laylah tilde haar even op en zette haar wat meer aan Laylah's kant, zodat Candy geen onnodige problemen kon veroorzaken.[/jusitfy]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alan McCain

avatar

EXP : 2223
Aantal berichten : 125
Registratiedatum : 15-01-13

Trainer ID
Leeftijd: 15 ¾ Years 'ld
Occupatie: Misc
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   vr mei 17, 2013 5:41 am

Het laatste wat hij had verwacht te vinden waren twee meisjes. Vooral eentje die half gemummificeerd was – vast door rups Pokémon of zo, dat deze de ander als dreigend had ervaren en maar snel een aanval had gedaan om zichzelf ervan te verzekeren dat hij heelhuids weg zou kunnen komen. Waarschijnlijk had het te strak gezeten en kon ze geen Pokéball pakken om een Pokémon eruit te laten – of die Aron was van haar en ondanks het feit dat deze erg haar best deed om te helpen zou het een eeuwigheid kunnen duren als enkel deze alles eraf moest halen. Echter kon het ook dat die Aron van het roosharige meisje was, hij wist niet het niet.
Een antwoord kreeg hij wel al snel op zijn vraag: gezien het roosharige meisje de Pokémon oppakte en ergens anders plaatste. Zijn hulp was welkom en dat zorgde ervoor dat hij een zwakke glimlach op zijn gelaat kreeg, vond het fijn dat hij niet vreemd aangekeken werd of weggestuurd. Hij besloot de Pokéball voor zolang maar even in zijn zak te bewaren en liep naar de twee meisjes toe, om vervolgens neer te knielen aan de andere zijde van de brunette.

Een blik die liet blijken dat hij het spul alles behalve fijn vond aanvoelen stond nu op zijn gelaat. Hij vroeg zich af of dat er geen andere manier was. Misschien kon die Growlithe wat doen… Maar wat als deze alles in brand stak? Om de draden te laten opdrogen zodat ze hard werden en je ze dan gemakkelijk kon breken was wel handig – maar of de hond naar hem zou luisteren… Daarbij wist hij niet eens welke aanvallen de hond kon uitvoeren, misschien kon deze nog wel helemaal niks met vuur. Echter zou deze wel een handje kunnen helpen zoals die Aron dat deed, maar opnieuw: zou er wel naar hem geluisterd worden.
Afwezig trok hij wat slierten weg, waarna hij zijn blik op het meisje vestigde die was “aangevallen”. Even aarzelde hij, maar uiteindelijk haalde hij toch zijn lippen van elkaar af: ‘Mag ik vragen hoe… Ehm… Dit -’ doelde op de witte draden, ‘Is gebeurt?’ Hij had wel een mogelijke verklaring, maar wie weet zat hij ernaast. Daarbij was hij ook bang dat er een vage stilte zou komen omdat hij er nu bij was gekomen en dan zou hij zich waarschijnlijk schuldig gaan voelen en dat had hij dus liever niet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://akishima.actieforum.com/
Ember Cinders
Gotta Catch ‘em All!
avatar

EXP : 2205
Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 15-01-13
Leeftijd : 20

Trainer ID
Leeftijd: 14
Occupatie: Trainer
Party Pokémon:

BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   vr mei 17, 2013 9:22 pm

"Mag ik vragen hoe... ehm... Dit," de blonde jongen doelde op de witte, plakkerige draden die om Embers lichaam zaten. "Is gebeurd? Ember voelde haar hoofd een beetje rood worden van schaamte. "Dat weet ik eigenlijk zelf ook niet..." zei ze. "Het is gebeurd toen ik hier, onder deze boom, een dutje deed..." Een groot gedeelte van de plakkerige zooi was al verwijderd, maar Ember kon zich nog steeds niet zo heel goed bewegen.

{Kort+flut+weinig inspi "}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Evil bugs   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Evil bugs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
* No Limits -- ::  :: { Legume Woods-